ksamil

Ieder jaar naar Griekenland of Italië? Volgens TikTok is deze vakantiebestemming vergelijkbaar

Travel30 apr 2023, 10:45 doorAdmin
Vakantiebestemmingen zoals Griekenland en Italië zijn natuurlijk onwijs populair. Maar helaas zijn deze landen ook vrij duur geworden. Ben jij op zoek naar een goedkoper alternatief, dat wel gewoon even mooi is? Volgens TikTok moet je dan naar déze bestemming.
ksamil
Bron: @biancolounge

Dure vakantiebestemmingen

Als jij ook maar gedacht hebt aan een vakantie boeken, zal het je vast niet ontgaan zijn dat de meeste bestemmingen onwijs duur zijn. Reizen was sowieso nooit al mega goedkoop, maar in de afgelopen jaren zijn de prijzen natuurlijk ook nog enorm gestegen. Vooral in populaire vakantiebestemmingen zoals Griekenland of Italië zie je dit heel erg terug. Dus ben jij op zoek naar een prachtige bestemming, dat ook nog eens betaalbaar is? Dan moet je eens naar deze plek gaan.

Ksamil, Albanië

Ksamil is een stad aan de kust van Albanië. En als jij ook op TravelTok zit, weet je dat Albanië een prachtige bestemming voor een leuke vakantie is. In Ksamil zijn onwijs mooie zandstranden met helderblauw zeewater. Er zijn veel verschillende stranden die je kan bezoeken, maar ook de stad zelf is prachtig. Wanneer je naar Ksamil reist, weet je in ieder geval zeker dat je je niet hoeft te vervelen! Ook Sarandië, Dhërmi en hoofdstad Tirana zijn geweldige opties om naartoe te reizen.

De kosten

Om in Ksamil te komen, moet je eerst naar hoofdstad Tirana vliegen. Vervolgens kun je met de bus of met een gehuurde auto naar Ksamil reizen. En de vluchten naar Tirana zijn onwijs goedkoop. In het hoogseizoen kun je al een ticket krijgen vanaf €150. Daarnaast kun je al voor een prijsje van €38,- per nacht een prachtige villa huren. Zo hou je dus ook nog wat geld over om lekker uit eten te kunnen of ergens een drankje te kunnen doen. Perfect!