new york 2

Citytrip incoming: dit najaar vlieg je extra goedkoop naar New York

Travel02 mei 2023, 11:59 doorAnne Dijkstra
Is jouwall time dream om eens naar New York te gaan? Dan hebben wij supergoed nieuws voor je! Je kan namelijk vanaf het najaar een citytrip naar New York boeken zonder gelijk al je geld op te maken aan de vlucht. Wij vertellen je alles wat je moet weten over deze nieuwe budgetverbinding vanaf Schiphol.
new york 2
Bron: @izzydilg

Tijd voor je beautysleep

Don't worry, we hebben het nu niet over een vlucht waarvoor je midden in de nacht moet opstaan en je op de meest random vliegvelden terecht komt. Voor deze vlucht is het namelijk mogelijk om rond 13.30 uur vanaf Schiphol te vertrekken. Zo kan jij 's ochtends nog even jebeautysleephouden, om daarna na een 8 uur durende vlucht al om 16:00 lokale tijd in New York aan te komen.

Late vlucht terug

Waarom deze lijndienst nog meer echt super fijn is: de terugvlucht vertrekt op z’n vroegst om 22.00 uur naar Amsterdam. Dat is een stuk later dan de andere rechtstreekse vluchten. Zo kan je de hele dag nog genieten van New York zonder helemaal te stressen om je vlucht. Door het tijdsverschil kom je daarna de volgende dag weer om 12:00 aan op Schiphol.

Goedkoop naar New York

Deze route start op 29 augustus en is nu al te boeken. Een retour ticket begint al vanaf €390 met daar een maaltijd en drinken bij inbegrepen. Daarnaast heb je je eigen tv-schermpje waar je al je favoriete series op kan bingewatchen en kan je al je apparaten opladen. De handbagage is inbegrepen, voor een koffer in het luchtruim moet je bijbetalen.

Op vakantie met je zus

Nog geen idee met wie je deze citytrip naar New York wil boeken? Ga samen met je zus! Er zitten allemaal gezondheidsvoordelen aan op vakantie gaan samen met je zus , dus waar wacht je nog op en boek nu nog jullie vliegtickets naar New York.