7ba09d65 d600 479a a303 420486b84a1a

Op het Griekse eiland Zakynthos kun je verblijven in een boomhut

Travel04 mrt 2022, 12:39 doorChristel van den Berg
Lijkt het je onwijs tof om ooit eens in de natuur te overnachten maar ben je toch wel op je luxe gesteld? Dan is deze boombut op het Griekse eiland Zakynthos helemaal voor jou. Je verblijft hier middenin de natuur, maar wel met de nodige comfort.
7ba09d65 d600 479a a303 420486b84a1a
Bron: Airbnb

Kaliva Treehouse

De boomhut is te boeken via Airbnb en heet Kaliva Treehouse. Hoewel het optrekje vrij primitief is, ben je wel van alle gemakken voorzien. Zo heb je elektriciteit (hallo koelkast met koude drankjes), water, een net voor de muggen, WiFi en zelfs een speaker om muziek op te zetten. De douche en de keuken onder de boomhut deel je met anderen. Ook mag je als gast gebruik maken van de tuin. Hier vind je bedjes waar je kan relaxen en een tafel waar je aan kunt eten. Meer heb je niet nodig, toch?

De locatie

Kaliva bevindt zich 1,5 kilometer van Zante town, wat een andere benaming is voor Zakynthos. Alle voorzieningen zijn in de buurt. Zo heb je verschillende stranden, restaurants en bars allemaal op 5 tot 10 minuten rijden. Een autootje huren om iedere dag naar een ander strand te gaan is the way to go!

Zakynthos verkennen

Zakynthos is een klein eiland (ongeveer 400 m2), maar dat maakt het niet minder leuk. Zo kun je de verschillende stranden verkennen en de authentieke sfeer van het eiland proeven in Zakynthos-stad, waar je allemaal marktjes en gezellige resto's vindt.

Food, food, food

Het eten alleen zou al een reden zijn om naar Griekenland te gaan. Ondanks dat veel mensen denken dat de Griekse keuken vooral uit vlees bestaat, zijn er ook genoeg opties voor de vegetariërs. Wat dacht je van een heerlijke Griekse salade met verse tzatziki een boozy cocktail?
schermafbeelding 2022 03 04 om 122903
Bron: Pinterest
Dus, waar wacht je nog op? Voor de prijs hoef je dit optrekje namelijk niet te laten schieten. Je betaalt ongeveer €40 per nacht, wat natuurlijk afhangt van de datum die je wilt boeken. Je hebt dus eigenlijk geen reden om het niet te doen, right?