Married At First Sight is een leuk programma, maar wat als je nou absoluut niet op tv wil komen en wél op de MAFS-manier wil trouwen? Matchmaker en expert Liselotte Visser kreeg deze week dan ook de vraag van een fan: is het ook mogelijk om zonder camera’s op MAFS-wijze te trouwen? Spoiler: zonder camera’s op je neus je partner uit laten kiezen door de wetenschap kan dus blijkbaar gewoon. En wij leggen uit hoe.

bron: Pinterest

Trouwen op de MAFS-manier zonder camera’s

“Hoewel het niet mogelijk is om aan Married at First Sight mee te doen zonder op TV te komen, is het wel mogelijk om de partnerkeuze uit handen te geven aan deskundigen. Graag verwijs ik naar www.mens-en-relatie.nl”, legde matchmaker en expert Liselotte Visser onlangs uit.

Als je je daar aanmeldt, wordt je thuis bezocht door een consultant (dit is gratis). Deze consultant komt samen filosoferen over een potentiële inschrijving. Niks staat dus gelijk vast.

‘Deze manier kan zeker slagen’

Deze manier van trouwen kan zeker slagen volgens Matchmaker en expert Liselotte Visser. “In onze huidige, snelle, op uiterlijk gerichte maatschappij, maken veel mensen de verkeerde partnerkeuze. En dan is het heel prettig als er een deskundige is, die op een andere manier kijkt naar jou en datgene wat jou uniek maakt. Liefde is een zaak van emotie. Daar gaat het vaak mis in de huidige maatschappij, want veel mensen gaan te rationeel te werk. Rationeel selecteren werkt niet: zonder emotie gebeurt er niet zoveel in het brein. Het wikken en wegen maakt de kwaliteit van de beslissing slechter in plaats van beter. Daarom werken de wensenlijstjes, zoals we bij internet-daten zo veel tegenkomen, niet. De beste keuze is een gevoelsmatige keuze.”

Wil jij altijd al op een MAFS-manier trouwen, maar vind je die camera’s maar niks? Pak dan nu je kans!

Lees ook: Dit Married At First Sight koppel verwacht een tweeling