Heb jij ook vaak te weinig ruimte en hoop je stiekem altijd dat de stoel naast je vrij zal zijn? Dan ben je niet de enige. Een koppel laat op TikTok zien hoe zij alles in de strijd gooien om de stoel tussen hen vrij te houden. We verklappen alvast: het is het meest hilarische trucje in het vliegtuig dat je ooit gezien hebt.

Weinig ruimte in het vliegtuig

Wanneer je met het vliegtuig gaat, weet je van tevoren al dat een krappe situatie zal worden. Voornamelijk lange mensen zitten vaak gewoon met hun knieën tegen de stoel voor een aantal uur achter elkaar. De beenruimte is onwijs beperkt en met een beetje pech moet je je tas hier ook nog plaatsen. En alsof het nog niet krap genoeg is, lijkt het zelfs wel alsof ze de stoelen steeds dichter achter elkaar plaatsen! Vliegen is dit jaar al veel duurder geworden dus een stoel in de business class boeken zit er voor veel mensen helaas niet in.

Trucje in het vliegtuig

Sommige mensen besluiten ter plekke in het vliegtuig alles uit de kast te trekken om zo veel mogelijk ruimte te behouden. Zo’n extra stoel naast je vrij kan namelijk helemaal geen kwaad. Een stel deelde onlangs hun trucje in het vliegtuig op TikTok. De twee koos tijdens de boeking voor een stoel bij het raam en een stoel in het midden. Dit zorgt ervoor dat de middelste – en minst geliefde – stoel in het rijtje vrij blijft. Zo hopen ze andere mensen te ontmoedigen om die stoel te kiezen. Als er dan toch iemand gaat zitten, kun je altijd nog ruilen want niemand zit graag in het midden.

Toch denkt dit stel dat ze nog meer uit de kast moeten trekken om het voor elkaar te krijgen. De man besluit daarom te doen alsof hij een kind wiegt terwijl de mensen instappen in het vliegtuig. Hij hoopt op die manier iedereen af te schrikken, zodat de stoel vrij blijft. De vrouw vindt het hilarisch en besluit het geheel vast te leggen voor TikTok.

@olivialynne93 The things he’ll do to keep the middle seat open on an airplane 🤣#fyp #k18results #southwestairlines #traveltiktok #middleseatistheworst ♬ original sound – Olivia