Als je vaker onze artikelen hebt gelezen, dan weet je nu wel wij stiekem van geld besparen houden. Wie vindt het nou niet fijn om er op een goedkope manier goed uit te zien? Ook nu hebben we een goedkope manier om je wenkbrauwen in shape te brengen.

wenkbrauwen Got2be Glued
Bron: @zendaya

Got2be Glued

Wil je dat je wenkbrauwen de hele dag op zijn plek zitten? Dan is Got2be Glued je beste vriend. Niet alleen om in je lokken te smeren, maar dus ook om je wenkbauwen op z’n plek te houden. Dit product is dus perfect om te gebruiken als je wil dat je wenkbrauwen de hele dag goed blijven zitten.

Om dé perfecte wenkbrauwen te krijgen is het wel een aanrader om ze eerst in de juiste vorm te ontharen of epileren. Als je niet zo goed bent in het epileren van je eigen wenkbrauwen, dan hebben wij een easy trick voor je. Namelijk het ontharen met ontharingscrème voor je wenkbrauwen.

@umizarin The best way imo xx #fyp #trending #xyzbca #foryoupage ♬ Honest – Justin Bieber

Deze trick is super makkelijk en is de beste manier om je wenkbrauwen te epileren wanneer je haast hebt. Let er wel op dat je de ontharingscrème niet te lang laat zitten, anders loop je het risico jezelf te verbranden.

Long lasting brows

Oké, nu je wenkbrauwen de juiste vorm hebben is het tijd om ze long lasting te maken voor de hele dag. Dit doe je dus met de Got2be Glued gel. Het enige wat je nodig hebt, is natuurlijk de gel en een wenkbrauwborstel. TikTokker @hammerqueen15 legt het uit.

@hammerqueen15 Reply to @kaja_krog ♬ About Damn Time – Lizzo