Donderdag is het dan éindelijk zover: doei winter, hallo lente. En je weet dat zodra het lente is, het binnen no time ook weer hoogzomer is en we weer tot de late uurtjes van de dag buiten kunnen hangen met liters wijn en de fijnste mensen om je heen. Wil je zorgen dat dit jaar jouw tuin, balkon of dakterras dé plek wordt waar jij en al je vrienden te vinden zijn zodra de temperatuur stijgt? Dan is er één manier om daar voor te zorgen: KARWEI. KARWEI gaat ervoor zorgen dat jij voorbereid de zomer in gaat met een plek waar je volledig tot rust kunt komen of juist een plek wat Ibiza ademt.

Festival Hangout

Rond borreltijd is de temperatuur vaak nog steeds aangenaam, waardoor je achtertuin dé plek is om samen te komen met vrienden en familie. En aangezien je niet elk weekend een festival kunt bezoeken – toch? –  kun je dit een beetje compenseren door thuis je eigen festival hangout te creëren. Ga voor een combinatie van grote kussens, loungematrassen, krukjes en fauteuiltjes. Voeg daar wat lampionnen aan toe en je hebt meteen een fijne festivalsfeer te pakken. Het enige wat nog mist is het gezelschap en een aantal fijne deuntjes.. Nou, zo geregeld toch!

Festival Karwei 1 FEM FEM
Festival Karwei 2 FEM FEM
Festival Karwei 3 FEM FEM
Festival Karwei 4 FEM FEM

Ibiza Vibes

Zin om je te wanen op Ibiza? Haal dan de Ibiza-vibes naar je eigen achtertuin. Zo kun je de gehele lente en zomer op vakantie, in je eigen achtertuin. Werk met onbehandeld hout, ruwe betonnen muren, lounge-eilanden en stoffen met rafelrandjes en franjes. Vergeet natuurlijk ook niet aan aantal palmen en hier en daar wat flinke cactussen en je hebt een ideale plek voor Spaanse siestas. Helemaal opgeladen na je siesta? Maak een flinke kan sangria voor nóg meer vakantie vibes!

Ibiza Karwei 1 FEM FEM
Ibiza Karwei 2 FEM FEM
Ibiza Karwei 3 FEM FEM

Jungle Fever

Ga je liever voor een backpackers- of wereldreizigersgevoel in je eigen tuin, combineer dan het groen wat je (hopelijk) al hebt met een flinke dosis kleur en naturel hout en je waant je in Tulum. De hoeveelheid planten en het juiste meubilair zullen deze jungle look sowieso creëren.

Jungle Fever Karwei 1 FEM FEM
Jungle Fever Karwei 2 FEM FEM
Jungle Fever Karwei 3 FEM FEM

Private Spa

In de categorie ‘nooit meer je tuin uit’ kan je natuurlijk jouw tuin omtoveren tot een soort private spa. Werk met houten vlonders en grote tegels, voeg warme houtkleuren en strak zwart en wit toe, wat waterelementen en vergeet natuurlijk ook niet een comfortabele loungeplek. Kijk wel uit dat je niet te veel mensen verteld over deze spa in jouw achtertuin, want voor je het weet moet je entree gaan vragen..