Met de zomer in aantocht is dit hét ideale moment om te beginnen met je tuin volledig lente- en zomerklaar te maken. Je kan er voor kiezen om alles volledig anders aan te pakken, maar je kan ook jouw tuin een andere look geven door middel van het shoppen van een aantal nieuwe items

Deze zomer zijn er drie tuintrends booming. Van de natuurlijke look, het neerzetten van een heuse luxe-vibe tot loungen in jouw stadse achtertuin (of balkon). Kan jouw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Karwei helpt je dit jaar een handje mee.

Natural Living

Natural Living Karwei FEM FEM

Bij Natural Living passen de woorden ‘warm’ en ‘natuurlijk’. Denk hierbij aan tuinmaterialen die mooi blenden met al het groen in jouw tuin: beton, hout, natuursteen en kiezels. Qua tuinmeubelen wil je een zo neutraal mogelijke uitstraling door te werken met wit, zand- of kiezelkleuren.

Lily Feuteil Karwei FEM FEM Screen Shot 2018-04-30 at 13.07.54
Screen Shot 2018-04-30 at 13.17.58
Tafel Cascia Karwei FEM FEM

Teak, rotan en bamboe zijn altijd goed. Net als grote, comfortabele kussens in wit, zand- of kiezelkleuren. You don’t have to play it safe – hoe meer, hoe beter!

Hotel Chique

Hotel Chique Karwei FEM FEM

Bij Hotel Chique draait het allemaal eigenlijk om ‘less is more’. Qua kwaliteit van materialen doen vooral teakhout en fijne stoffen het goed. Om de luxe-vibe goed neer te zetten zijn elegante fauteuils en mooie bijzettafels de perfecte items voor in jouw tuin.

Stoel Noah Groen
Stoel Noah Karwei FEM FEM
Bijzettafel Marleen Karwei FEM FEM Bijzettafel Marleen Karwei

Hotel Chique op z’n mooist: fauteuil Noah combineert comfort met spannend design.

Urban Hangout

Urban Hangout karwei FEM FEM

Urban Hangout, oftewel: Brooklyn in Brabant. Je hebt niet zo heel veel ruimte om mee te werken en toch is elk hoekje van jouw tuin Instagram waardig. Als basis werk je met zwart, wit en naturel steigerhout met als finishing touch: zwarte stoeltjes.

Loungeset Curinga FEM FEM Loungeset Curinga
Screen Shot 2018-04-30 at 13.29.01
Bank Mason Karwei FEM FEM

Luchtige meubelen laten een kleine ruimte groter lijken: ideaal voor een stadstuin, balkon of klein terras. Goed, tuin zomer ready? Dan zijn dit de cocktails die jij straks in je nieuwe tuin of op je terras wilt drinken.