Het is maandag en dat betekent dat we vandaag weer kunnen genieten van een nieuwe aflevering van het Videoland-programma Echte Meisjes in de Jungle. In de derde aflevering zagen we dat ladies de jungle moesten verlaten. Louisa omdat ze ging vechten en Esmee door het gevolg van dat gevecht. Maarre, in de vierde aflevering wordt de groep nog kleiner gemaakt.

gaby blaaser channah koerten echte meisjes in de jungle
Bron: Videoland

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering.

Gaby Blaaser

Zonder dat iemand het doorhad was Gaby bij de arts geweest omdat ze zich niet lekker voelde, de arts heeft toen bepaald dat het niet verstandig is als de oud-Bachelorette nog langer in de jungle blijft en dus moest Gaby dit nieuws aan haar team gaan vertellen.

Nadat de rust was wedergekeerd in het kamp van het rode team komt Gaby met verdrietig nieuws. “Ik wil even wat tegen jullie zeggen”, begint ze als ze komt aanlopen. “Ik baal zo erg, maar door medische redenen moet ik helaas het programma verlaten. Er is iets aan de hand en dat heb ik overlegd met de arts. De arts heeft besloten om mij hier niet nog langer te laten”, vervolg Gaby terwijl ze in tranen schiet. Wat de medische redenen zijn, vertelt ze niet. Zou ze toen al zwanger zijn geweest?

Haar teamgenoten raken geëmotioneerd als ze afscheid moeten nemen, maar ze snappen haar situatie. Ze beloven dat ze voor haar gaan winnen.

Channah Koerten

Channah, oud team captain van het blauwe team, moet aan het eind van de aflevering ook de jungle verlaten. Deze keer niet door een gevecht of medische redenen, maar omdat de meeste stemmen voor haar zijn. Bij het rode team was Gaby natuurlijk naar huis gegaan dus waren de teams nu oneven. Aan het eind van de geldopdracht moesten de teamleden van team blauw allemaal een naam opschrijven en deze deelnemer moest de jungle gaan verlaten.

Iedereen behalve Channah zelf schrijft haar naam op, niet omdat ze haar niet mogen, maar juist om een hele lieve reden. Schijnbaar heeft Channah aangegeven dat ze haar kinderen ontzettend mist en dus als er een stemronde zou komen ze graag wilde dat haar teamleden op haar zouden stemmen. Hier hebben ze naar geluisterd en dus kan Channah terug naar haar kinderen. Lief!