Het is een droom of een nachtmerrie: naast je bff wonen. Voor de besties die niet niets anders willen dan op elkaars lip zitten, hebben we heel goed nieuws. Deze twee-onder-één-kapwoningen staan namelijk nu tegelijk te koop. Waarschuw meteen je bff, want het is nu of nooit meer.

twee-onder-één-kapwoningen funda
Bron: Funda

Buren met je bff

Aan de Rijksstraatweg in Dordrecht staan twee woningen onder dezelfde kap te koop, maar we beginnen met de belangrijkste vraag: zijn beide de woningen hetzelfde? Het antwoord is nee, maar schrik niet. Het rechterhuis (nummer 31) heeft een woonkamer met veel lichtinval, een open keuken en drie slaapkamers. Het staat aan het einde van de straat en heeft een ruim ommuurd terras met een grote schuur.

Het linker huis (nummer 33) is net zo groot als de woning ernaast, maar is volledig anders ingericht. Dit huis heeft namelijk een extra zithoek bij de keuken, terwijl nummer 31 een lange hal heeft. Ook deze woning heeft drie slaapkamers met een terras en een enorme garage.

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Je kan de huizen los van elkaar kopen, maar ook samen. De vraagprijs voor één huis is 599.000 euro en samen worden ze aangeboden voor 1.200.000 euro. De verkoper hoopt dat iemand de woningen tegelijkertijd wil kopen, dus waarschuw je bestie dat ze vast moet beginnen met sparen, want het is geen koopje.

Aan de foto’s te zien heeft het huis wel een likje verf nodig en misschien een nieuwe vloer, maar als jullie handig zijn is dat zo geklaard. Het zijn twee karakteristieke jaren 30 woningen met een heleboel ruimte, het beschikt over liefst 1.050 meter eigen grond. Het terrein is afsluitbaar met het hek zodat je ook nog eens gevoel van privacy hebt. Als dit geen droom is, dan weten wij het ook niet.

Bron: Funda