Als er één serie is die we vroeger zo’n vier of vijf keer opnieuw hebben gebinged, dan is het Gossip Girl. De luxeleventjes in The Upper East Side en de sexy oogopslag van Chuck Bass: we konden er geen genoeg van krijgen. Vorig jaar werd de reboot van de serie uitgebracht en nu is het finally tijd voor het tweede seizoen.

gossip girl
Bron: Gossip Girl

Gossip Girl reboot

Nadat we zes seizoenen lang konden genieten van de levens van Blair Waldorf, Serana van der Woodsen, Chuck Bass en Nate Archibald, werd het in de reboot van de serie tijd voor nieuwe (rijke) tieners. In de reboot van de serie volgen we, net als in de originele Gossip Girl-afleveringen, een groep rijke tieners in New York. In de reboot worden de tieners ook overal gevolgd door Gossip Girl, maar is het nu in een nieuw jasje gestoken.

Geen smsjes die de school rond worden gestuurd door Gossip Girl, maar snapchat-video’s en een heus Instagram-account dat beheert wordt door – jawel – de docenten van de school waar deze tieners dagelijks naartoe gaan.

Seizoen twee

Waar het in het eerste seizoen van de serie al behoorlijk misliep door de acties van Gossip Girl, gaat dat in het tweede seizoen nog een stapje verder. De showrunner van de serie, Joshua Safran, stelt dat Gossip Girl no limits lijkt te hebben. “Ze gaat een stapje verder, zelfs als dat betekent dt ze moet liegen om haar doel te bereiken.”

 

Of we de winter door moeten brengen zonder het tweede seizoen van Gossip Girl? Daar lijkt het niet op. HBO Max maakt namelijk bekend dat het tweede seizoen op 1 december al op de streamingdienst verschijnt. Dat betekent dat we de koude maanden dus kunnen vullen met juicy afleveringen over de jaloersmakende levens van deze tieners in NYC. Hoe heerlijk is dat?