Een tijdje geleden was de releasedatum van het eerste deel van het nieuwe seizoen van de Netflix-serie You. Fans van de serie opgelet, want wij hebben goed nieuws. Het tweede deel van het vierde seizoen komt namelijk deze week al op Netflix te staan. Save the date, want dit wil je niet missen.

seizoen vier tweede deel netflix serie you
Bron: Netflix

Het eerste deel van You seizoen 4

Het eerste deel van het gloednieuwe seizoen van de serie You bestond uit vijf afleveringen. In het eerste deel van het vierde seizoen is te zien dat Joe Goldberg is gevlucht naar Europa. Zijn oude leven was verleden tijd en dus nam hij een nieuwe identiteit aan in de nieuwe stad waar hij verblijft. In Londen probeert Joe te ontsnappen aan zijn oude en rommelige leven. Hij ontmoet hier de ware liefde, maar al snel valt Joe in oude patronen. En wat blijkt? Joe is niet de enige moordenaar in Londen. Hij komt in een vreemde rol van een soort priv├ędetective terecht. En vanaf dat moment moet hij er alles aan doen om die specifieke moordenaar te stoppen. Als dit maar goed gaat…

Releasedatum

Als je alle vijf de afleveringen hebt lopen bingewatchen dan hebben we goed nieuws. Het tweede deel is namelijk al vanaf deze week te zien op de streamingdienst Netflix. Om precies te zijn komt het tweede deel 9 maart online. We gaan zien hoe de bloedstollende serie verder gaat. Weet Joe de moordenaar te ontmaskeren of is hij Joe te slim af? Het tweede deel beloofd in ieder geval veel momenten waarop je op het puntje van je stoel komt te zitten.

Wij hebben de releasedatum in onze agenda gezet en kunnen niet meer wachten om met een bak popcorn voor de tv te kruipen. Dus waar wacht je nog op? Save the date, want dit wil je absoluut niet missen.