Vanaf het moment dat het op Netflix verscheen was Dirty John een nieuwe Netflix verslaving. De true crime-serie over een serie-oplichter en sociopaat was een regelrechte hit en éindelijk is er meer bekend over het vervolg seizoen.

dirty john nieuws FEM FEM

Het tweede seizoen is in the making met in de hoofdrol Amanda Peet en Christian Slater. Ditmaal gaat het niet over het verhaal van John Meehan maar zal Dirty John als een anthologie serie gaan fungeren, zoals je bijvoorbeeld ook ziet bij series zoals American Crime Story, Fargo en True Detective.

Dirty John: The Betty Broderick Story

Seizoen twee zal opnieuw een liefdesverhaal worden verfilmd wat volledig mis ging. Het speelt zich af in de jaren ’60 en ’80 en gaat om ‘Amerika’s ergste scheiding’ wat uiteindelijk een dubbele moord was geworden. Amanda Peet speelt Betty, een blonde vrouw uit Californië. Ze is getrouwd met haar collega Dan (Christian Slater). Ze steunt haar man door alles tijdens zijn medische en juridische opleiding en wanneer hij succesvol wordt, neemt hij een nieuwe werknemer aan genaamd Linda. En vanaf dat moment gaat het allemaal mis…

Helaas zijn er nog geen beelden van het tweede seizoen en is het nog niet duidelijk wanneer we het kunnen kijken op Netflix, maar overduidelijk is wel dat het weer net zo smeuïg als het eerste seizoen zal worden.

Voor iedereen die seizoen 1 heeft gemist, bekijk hier de trailer: