Waar we op hoopten, lijkt werkelijkheid te worden: er komt een tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Wanneer, hoe en met wie? Wij vertellen je alles wat we hier tot nu toe over weten.

echte meisjes in de jungle
Bron: Videoland

Echte Meisjes in de Jungle

Voor iedereen die helemaal gemist heeft waar dit programma over gaat (kunnen we ons bijna niet voorstellen, maar oké) geven we even een snelle samenvatting. In Echte Meisjes in de Jungle worden 12 meisjes de jungle in gestuurd om daar in twee teams tegen elkaar te strijden. Dat is voor alle meiden die gewend zijn aan de luxe wel even wennen, want de jungle is allesbehalve luxe.

Elke aflevering krijgen de meisjes challenges die ze moeten winnen voor de beste slaapplaats of meer geld in de pot. Ook valt er elke aflevering iemand af van elk team en moet dat meisje de jungle verlaten. Maar in het programma draait het absoluut niet alleen maar om het winnen van de challenges, er is namelijk vooral drama tussen de meisjes. En dat levert echt hilarische beelden op.

Tweede seizoen

Het eerste seizoen is inmiddels al een tijdje voorbij, dus er wordt al volop gespeculeerd over een mogelijk tweede seizoen. JuiceChannel wist ons echter te verrassen met het nieuws dat er een tweede seizoen van de serie aan zit te komen. “Na het succes van het vorige seizoen, werkt de productie nu aan een tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle”, beginnen ze het verhaal.

“Wij weten natuurlijk al het een en ander. Zo staan de opnames gepland in September”, vervolgt JuiceChannel. Enne, over een mogelijke deelnemer schijnt het roddelaccount ook al meer te weten. Zij beweren namelijk dat Esmee Ipema opnieuw haar intrede in het programma zal maken. En wat nóg leuker is, haar tweelingszus Sharon Ipema zal ook van de partij zijn. Of dit allemaal waar is, weten we natuurlijk niet zeker. Maar laten we onze vingers crossen dat er inderdaad een tweede seizoen in de maak is. Wij zitten er namelijk al he-le-maal klaar voor.