Het voelt al alsof we een eeuwigheid aan het wachten zijn op het nieuwe seizoen van Emily in Paris, maar nu is het eindelijk zover! En dat precies optijd, met de nieuwe maatregelen. Maar no worries, nu heb je alle tijd om het nieuwste seizoen te bingewatchen! Zet de popcorn maar klaar, en enjoy!

Emily in Paris

Staat het tweede seizoen van Emily in Paris op Netflix?

Ja je leest het goed! Het nieuwste seizoen staat vanaf nu op Netflix! Reis (vanaf de bank natuurlijk) mee met Emily naar het mooie romantische Parijs, en geniet van het ietwat ingewikkelde liefdesleven van Emily.

Emily in Paris

In de feel-good serie wordt je meegenomen door de Amerikaanse Emily Cooper die verhuist naar Parijs voor haar baan. Het is niet alleen rozengeur en maneschijn voor Emily. Hoe langer ze in Parijs is hoe meer ze struggelt met haar baan, de taal en de belangrijkste van al; de liefde! De chaos, drama en Emily’s zeer ingewikkelde liefdesleven zijn de drie keywoorden van de serie.

Emily in Paris het nieuwste seizoen

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar nu is seizoen twee dan echt uit! Wij kunnen niet wachten om meer over Emily te weten te komen, en dat belooft wat. In seizoen twee krijgen we meer te weten over het verleden van de hoofdrolspeelster. Dat kondigde Lily Collins – Emily in de serie – zelf aan. “In het eerste seizoen hadden we slechts tien afleveringen om echt haar nieuwe vrienden op het werk te leren kennen en wie ze buiten het werk ontmoet. Dus ik kijk er erg naar uit om dieper in de achtergrondverhalen te duiken en meer tijd te besteden aan het mengen van de twee groepen mensen die ze ontmoet.” Wij zijn benieuwd!

Dat is niet het enigste waar wij warm van worden, in de cast zijn namelijk een aantal hotties toegevoegd! Wil je weten welke knappe mannen er allemaal te zien zijn in het tweede seizoen? Eerder schreven wij welke kanppe mannen er aan de cast toegevoegd worden. Check die vooral ook even!

Lees ook: Amazing! Realityserie à la Emily in Paris in de maak!