Ginny & Georgia fans opgelet! Eindelijk komt er een tweede seizoen van Ginny & Georgia op Netflix. Netflix kondigde dit aan via Instagram. Wij gaan so-wie-so kijken.

Bron: Ginny & Georgia
Bron: Ginny & Georgia

Het eerste seizoen van Ginny & Georgia

Het is al een tijdje terug dat het eerste seizoen van Ginny & Georgia uit kwam, dus we geven je even een opfrissertje: Ginny en Georgia zijn moeder en dochter en verhuizen samen naar een nieuwe staat nadat de stiefvader van Ginny is overleden. Wanneer ze verhuisd zijn maken ze allemaal nieuwe dingen samen mee. Ook op liefdesgebied. Je ziet in de serie dat Ginny vooral op zoek is naar haar eigen identiteit en probeert daarom veel verschillende dingen uit. Terwijl Georgia haar moeder het allemaal op een rijtje lijkt te hebben en dat laat ze ook zeker zien aan de buitenwereld.

Het tweede seizoen van Ginny & Georgia

Wat er allemaal gaat gebeuren in het tweede seizoen van Ginny & Georgia is helaas nog niet duidelijk. Daar moeten we eerst toch de serie weer gaan kijken wanneer hij op Netflix staat. Wat we wel nog weten van het vorige seizoen (spoiler alert) van Ginny & Georgia is dat Ginny erachter was gekomen dat haar moeder een moordenaar lijkt te zijn. Daarom was ze gevlucht met haar broertje Austin. Hoe dit verder afloopt is dus te zien in het nieuwe seizoen. Zou haar moeder écht een moordenaar zijn? OMG.

Wanneer komt het tweede seizoen van Ginny & Georgia uit?

Eindelijk is er meer duidelijk over wanneer het nieuwe seizoen gaat komen. Wij hebben er zo veel zin in. In november 2021 zijn ze begonnen met het filmen van het nieuwe seizoen. Dat houdt in dat we helaas nog wel even moeten wachten. Wij verwachten dat de serie aan het einde van het jaar te zien is op Netflix. Wij kunnen niet meer wachten! Jij wel?

Lees ook: Deze nieuwe serie op Netflix lijkt mega veel op Pretty Little Liars