Wisselende reacties op het feit dat Netflix met een tweede seizoen van Insatiable komt. Het eerste deel zorgde voor veel commotie omdat de serie eetstoornissen bij meiden zou aanwakkeren. Nog voor de wereld een beeld van Insatiable had gezien, kreeg de reeks al containers kritiek over zich heen. Toch komt er een vervolg!

Schermafbeelding 2018-09-13 om 14.06.12

Verhaal

Insatiable gaat over de middelbare scholiere Patty (Debby Ryan), die lijdt onder overgewicht en daardoor gepest wordt. Als ze door een kaakbreuk tijdens de zomermaanden niet meer kan eten, valt ze kilo’s af waarna ze een van de populairste meisjes van de school wordt. Patty wil daarbij wraak nemen op haar pesters. Hoe ze dit doet? Kun je zien in het eerste seizoen wat nu op Netflix te zien is!

Tweede seizoen

Uiteraard is er over het tweede seizoen nog niet zo veel bekend. Netflix maakt meestal snel werk van hun productie, maar veel hangt af van de agenda van de acteurs. Of ook het tweede seizoen zoveel tegenwerking zal krijgen, valt nog te zien. Bij de lancering van het eerste seizoen van Insatiable had Netflix al snel zo’n 100.000 handtekeningen tegen zich.


Dit bericht bekijken op Instagram

grab your caboodle. season 2 is coming in 2019.

Een bericht gedeeld door Insatiable (@insatiable) op

Lees ook: de extra toevoegingen in september op Netflix.