Terwijl we nog met smart wachten op de release van seizoen 2 sinds eind 2019 (ja, zo lang al), is seizoen 3 van Virgin River al aangekondigd. Maar we hebben goed nieuws! Vanaf vandaag is het tweede seizoen te zien op Netflix. Eindelijk komen we erachter of het nog goed gaat komen tussen Mel en Jack. We’re so excited!

Foto credits: Netflix Media Center
Foto credits: Netflix Media Center

Waar ging seizoen 1 van Virgin River ook alweer over?

Een verpleegster, Melinda Monroe, uit Los Angeles verhuist naar het kleine gehucht Virgin River. Dit doet ze niet zomaar. Ze wil graag een nieuwe start maken, maar haar pijnlijke verleden blijft haar achtervolgen. Ook in Virgin River verloopt het niet helemaal volgens plan. De blokhut waar ze zou verblijven, blijkt vervallen en de dokter van de praktijk waar ze zou gaan werken, is een gigantisch chagrijn. Ze geeft niet op, mede door ex-militair Jack Sheridan. Hij is de eigenaar van Jack’s bar en runt deze samen met zijn vriend John Preacher. Tegen alle verwachtingen in, vindt ze liefde bij Jack. Dit is wederzijds, maar er is wel een probleem. De ex-vriendin van Jack, Charmaine Roberts, is zwanger. Hoe gaat dit aflopen? Daar komen we hopelijk in seizoen 2 acher, wij zijn super benieuwd!

Bekijk de trailer om alvast in de stemming te komen

Seizoen 2 telt tien afleveringen en is vanaf vandaag te zien op Netflix. Wil je alvast in de stemming komen, bekijk dan de trailer. En daarna? Let’s start the binge.

Lees ook: Seizoen 3 van Sex Education verschijnt op Netflix (en het is sneller dan je denkt)