Nee, je ziet niet dubbel. De identical twins Yousri en Sayed zijn zojuist de Love Island-villa binnengewandeld. Deze twee lookalikes zijn allebei op zoek naar ware liefde en hopen dit tijdens Love Island te gaan vinden. Benieuwd naar deze twee nieuwkomers? Wij stellen ze aan je voor.

Twinning is winning

We zagen het eerder in Love Island UK ook al: een knappe tweeling die de villa binnenwandelde. Dit zorgde uiteraard bij veel Islanders voor extra excitement, want een dubbele bombshell gaat toch voor extra veranderingen in het programma zorgen.

De komst van Yousri en Sayed zorgde al meteen voor behoorlijk wat chaos in de villa. Zo wisselden de twee tijdens een date met een van de Islanders halverwege om – iets wat onopgemerkt bleef. Ook wandelden de twee een voor een de villa binnen, waardoor de Islanders compleet in de war raakten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)

Gezamenlijke passie

Yousri en Sayed zien eruit om door een ringetje te halen en delen dit dan ook graag op Instagram. De twee delen een gezamenlijke passie, namelijk calisthenics. Hier delen de twee regelmatig kiekjes van op hun gedeelde Instagram-pagina.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yousri & Sayed (@yousaytwins)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yousri & Sayed (@yousaytwins)

We moesten even zoeken, maar ook vonden we een kiekje van het tweetal zonder ontbloot bovenlijf. De twee lijken regelmatig model te staan voor verschillende shoots, waarvan we zo nu en dan een kiekje op Insta terugzien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yousri & Sayed (@yousaytwins)

Wie zijn Yousri en Sayed?

De twins mogen dan behoorlijk op elkaar lijken, de karakters van de twee zijn behoorlijk verschillend. Zo is krullenbol Sayed niet snel verliefd en heeft hij een hekel aan oneerlijke mensen. Sayed zoekt een sportieve dame die niet op haar mondje gevallen is.

Yousri (die zijn haren naar achter heeft gekamd) is bezig met het afronden van zijn opleiding leraar basisonderwijs. Hij hoopt tijdens Love Island een lieve, sportieve dame te vinden. Waar hij op valt? Een cute gezichtje.

Lees ook: Love Island krijgt editie voor veertig- en vijftigplussers