We hebben allemaal wel een idool of iemand waar we naar opkijken. Je moet jezelf uiteindelijk met iemand vergelijken, zodat je weet wie en wat je wil worden. Maarre, daarin gaat deze tweeling net iets te ver. Zij doen keihard hun best om op Barbie te lijken en ze hebben daarvoor al héél veel geld uitgegeven…

tweeling barbie lijken geld uitgeven 200.000 euro cosmetische ingrepen
Bron: Instagram

I’m a Barbie girl, in a Barbie world

26-jarige Dolly en Daisy Simpson uit Engeland, zijn helemaal losgeslagen. Ze zijn totaal onherkenbaar van hoe ze er vroeger uitzagen, maar ze zijn blijer dan ooit te zijn geweest. Volgens Dolly waren de twee namelijk altijd extreem onzeker over hun uiterlijk toen ze opgroeiden.

“We hielden altijd al van het uiterlijk van lichtblonde meisjes, met een bruine zonnebank kleur en een grote voorgevel, die eruit zagen als poppen. Sindsdien hebben we ernaar gestreefd om er zo uit te zien,” vertellen de zussen. “Als kinderen speelden we graag met Barbies en Bratz-poppen, en toen we ouder werden keken we op naar Playboy-konijntjes in de jaren 2000.” Zodra de tweeling achttien werd, begonnen ze met fillers en gingen ze vervolgens in 2020 onder het mes.

Cosmetische ingrepen

We zijn inmiddels drie jaar later en de zussen hebben al een hoop aan zichzelf laten doen, namelijk twee bijpassende neuscorrecties, borstvergrotingen, een Braziliaanse Butt Lift (BBL), lip-, kin-, wang-, kaak- en neusfillers, botox en fillers. Vorig jaar gingen de zusjes nog even naar Turkije om hier en daar wat touch-ups te doen. Dolly boekte een tripje om fillers te laten inspuiten en opnieuw onder het mes te gaan voor een BBL met liposuctie, terwijl Daisy haar lady parts wilde laten aanpassen.

De tweeling geeft ook toe dat ze dezelfde ingrepen laten doen, zodat ze er nog steeds hetzelfde uit zien. “Voordat we iets hadden gedaan, zagen we er gewoon basic uit”, vertellen de zussen. “We voelden ons niet zo vrouwelijk en het voelde niet alsof ons uiterlijk overeenkwam met onze persoonlijkheden of stijlen. We zien er veel liever uit als barbiepoppen.”

tweeling barbie lijken geld uitgeven 200.000 euro cosmetische ingrepen
Bron: YouTube

Hoe veel geld hebben de tweeling uitgegeven?

De zussen hebben tegenwoordig een account op een spicy platform waarin zij zichzelf de bijnaam ‘Double D’ hebben gegeven. Elke maand verdienen ze maar liefst 10.000 pond via de content-abonnementsservice en gebruiken het geld om naar hun operaties te gaan. Geloof het of niet, maar ze hebben inmiddels al 160.000 pond aan cosmetische ingrepen uitgegeven. Dat is in euro bijna €188.000!