Als je dating-apps hebt geprobeerd, heb je waarschijnlijk al heel wat rare openingszinnen voorbij zien komen. No worries, je bent niet de enige die dit meemaakt. Deze boys hebben we allemaal wel eens een keer voorbij zien komen op Tinder en zijn typerend voor onze lijst.

mannen dating apps FEM FEM

The underage guy

Zijn profiel zegt dat hij 25 is, maar zijn gezichtskenmerken en stemgeluid zeggen iets anders. Zijn hobby is namelijk nog de hele dag playstation spelen en als je aan hem vraagt waar die woont, is het natuurlijk nog bij zijn ouders. Een ding is zeker hij is sowieso te jong voor jou.

The perfect one with a big flaw

In het begin lijkt dit je droomkerel, want volgens zijn profiel is hij advocaat, heel hecht met zijn familie en doet hij vrijwilligerswerk. Maar als puntje bij paaltje komt merk je dat zijn vage trekjes naar voren beginnen te komen. Je kunt niet eindeloos de schijn ophouden blijkt wel weer. Deze dude moet je daarom snel skippen!

The one taking girlfriend applications

In plaats van je op een natuurlijke manier te leren kennen, heeft deze gast al een aantal vragen waarbij hij gelijk wil onderzoeken of je waifey material bent of niet. Rustig buddy we kennen elkaar pas 1 dag. Blijkbaar is zijn vriendin zijn een fulltime baan en je eerste date is het sollicitatiegesprek.

The freeloader

Deze man is niet echt op zoek naar een liefdesband, maar heeft daarentegen wel een plek nodig om te crashen. Het maakt voor hem niet uit hoe of waar je woont, als je maar een bed of een bank hebt. Zie het als een soort ”vriendendienstje”, want het blijkt dat jullie al mega bff’s zijn.

Short love story

Aha, dit is een leuke. Kennen jullie het als je een berichtje krijgt van een match en je daar vervolgens leuk op terug reageert? Wellicht zal iedereen dit een keer gedaan hebben. Maar is het dan ook voorgekomen dat deze guy na dit ene berichtje ook opeens niks meer van zich laat horen? Dat was een korte romance.. Waarschijnlijk heeft ie alweer een andere chick gevonden die zijn aandacht heeft gewekt.

The one that is fresh out of a relationship

Ahh, hij is net uit een serieuze relatie met een ander meisje en gebruikt alleen dating-apps om zichzelf af te leiden van zijn gevoelens. Helaas besteedt hij het grootste deel van het gesprek aan zijn ex en vergelijkt hij jullie beide. Niet echt het idee wat je voor ogen had toen je een match met hem bleek te zijn.

The insecure one

Het is eigenlijk heel zielig, maar deze gast heeft misschien iets te vaak de deksel op zijn neus gekregen waardoor zijn zelfvertrouwen drastisch is gedaald. Hij vraagt dan ook gelijk aan jou bevestiging of hij wel leuke profielfoto’s heeft en wat hij misschien anders kan doen op zijn profiel. Ergens wel schattig en aandoenlijk, maar ook mega irritant.

Searching for sex

Zucht, denk je iemand te hebben gevonden die je interesse wekt, vraagt hij vervolgens al wanneer hij kan blijven slapen bij je. En dan is het niet voor het slapen. Deze gasten zien we maar al te vaak terug op dating apps. Maar goed, wie weet zijn er natuurlijk ook heel veel dames geïnteresseerd om gewoon lekker een keer van bil te gaan.

Mister Right

Dit zou zomaar wel eens de prins op het witte paard kunnen zijn. Op het eerste gezicht denk je leuke knul, maar heeft ie ook inhoudt? Vervolgens raak je in een onwijs leuk gesprek verzeild en denk je ja, deze gast heeft werkelijk manieren. Je praat over van alles en nog wat. En het fijne is, hij blijft ook zo lekker gewoon en grappig. Could it be the one…?