Het is bijna zover. Het wordt weer eerder donker en de koude wind maakt een akelig geluid. Dit is de tijd dat de zombies, mummies, heksen en overleden Hollywood-sterren tevoorschijn komen. Want Halloween is coming. Dress to kill is de dresscode. Maar dit feest is niet compleet zonder trick & treat. Daarom hebben wij een selectie van leuke eettentjes en feestjes voor je op een rij gezet die je in de week van Halloween kunt bezoeken.

halloween-fem-fem-uitgaan

Vrijdag 26 t/m woensdag 31 oktober Momo Restaurant

Zes dagen lang laat je je bij MOMO Restaurant, Bar & Lounge verrassen door de Halloween Flower Pot dessert. Het potje bevat allemaal scary en gastronomische creaties die je helemaal in de Halloween sfeer brengen.

Vrijdag 26 oktober t/m woensdag 31 oktober Halloween Afternoon Tea

Zoals men kan verwachten van de Britse nobiliteit, speelt de Afternoon Tea een prominente rol bij THE DUCHESS. Inclusief ‘Alice in Wonderland’ charme door de overdaad aan theekopjes, theepotten en taartplateaus. Voor deze speciale Halloween editie krijgt de Afternoon Tea en The Chocolate Explosion van THE DUCHESS een verleidelijk karakter. De komende zes dagen wordt een high tea met een donker randje geserveerd. Black velvet macarons, pumpkin cupcakes, ragfijne suikerspinnen, finger licking sandwiches en bloedsinaasappel fruitsalades. Geen onschuldige vruchtensap maar bedwelmende champagne en een extravagante theeselectie. De limited edition Halloween Afternoon Tea wordt geserveerd tussen 12:00 uur en 17:00 uur.

Vrijdag 26 oktober t/m 1 november The butcher

Halloween staat alweer voor de (piepende) deur. Ook bij THE BUTCHER vier je Halloween met een spookachtig diner. Bij THE BUTCHER kan je terecht voor spooky zwarte burgers. Naast dat ze fotogeniek zijn, zijn de Halloweenburgers ook nog eens gruwelijk lekker. Om het diner af te maken is er ook een speciale Halloween milkshake om de schrik weg te drinken.

Zondag 28 oktober Brooks 

Vind je jezelf net iets te oud om langs te deuren te gaan voor trick and treat? Dan is Brooks de plek waar je alsnog geniet van een ‘treat’. Geniet van gruwelijke American pancakesbloody good Philly cheese steak en crispy as hell chicken. En vergeet de Bloody Mary niet om je Halloween-brunch compleet te maken.

Zondag 28 oktober Halloween Supreme Brunch

Do you dare? De legendarische supreme brunch bij IZAKAYA Asian Kitchen & Bar wordt omgetoverd tot een Halloween brunch. Deze Sunday brunch is een extravagante middag vol creatieve cocktails, verfijnde gerechtjes en flamboyant entertainment. Vanaf 13:00 uur geniet je van deze brunch. Is fashionably late zijn meer jouw stijl? Dan ben je ook vanaf 14:30 uur welkom voor het feest.

Donderdag 1 november Escobar

Heb je meer zin om te feesten alsof je leven er vanaf hangt? Dan kan je bij Escobar terecht voor een dodelijk feestje met een Mexicaans tintje. Hier vieren ze Día de los Muertos; the day of the death. Vanaf 21:00 uur feest je totdat je innerlijke zombie tevoorschijn komt. Dit kost je – buiten de nodige drankjes of hapjes – helemaal niks. Trek je dodelijkste outfit aan. En neem je vrienden waar je in het hiernamaals nog een dansje wilt wagen mee. De aanwezige make-up artist zorgt voor de finishing touch.

En oja; vergeet niet om na Halloween een bezoekje aan je tandarts te brengen.

Lees ook: waarom het vieren van dit Amerikaanse feest zo leuk is