Vandaag is het Vaderdag, de dag om je vader in het zonnetje te zetten. Zin om iets leuks te in plaats van een cadeau te geven? Wij zetten speciaal voor jou de leukste uitjes neer. Daar wordt je vader heel blij van, maar jij stiekem ook.

vaderdag-bier-femfem

Spadagje

Ja, ook mannen willen weleens verwend worden. Neem jouw vader mee naar een spa! De hele dag zwemmen, chillen en vooral even lekker uitrusten. Quality time. 

Boottocht door de grachten

Lekker weer? Huur dan samen met je vader een sloep en vaar door de Amsterdamse grachten. Sla lekkere hapjes en drankjes in en het wordt gegarandeerd genieten. Geen grachten in de buurt of überhaupt water? Ga dan voor een Vespa tour en ga samen een stad ontdekken.

Theatervoorstelling

Zoek het theater op! Zin om een middagje te lachen? Ga dan naar een voorstelling van jullie favoriete komiek. Of gewoon een musical. Er is genoeg te vinden en er zit vast wel iets tussen wat jullie beiden leuk vinden.

Verwennen

Of gewoon je vader de hele dag in de watten leggen. Een ontbijtje op bed met de krant, verse jus’ d orange en crossaintjes. Daarna samen kijken naar zijn favoriete sportwedstrijd en de dag eindigen met een uitgebreid diner, uiteraard door jou gemaakt. Het is tenslotte maar één keer per jaar Vaderdag…

Voor de bierliefhebbers

Drinkt jouw vader graag bier? Neem hem mee naar een bierproeverij! Die worden georganiseerd door het hele land, en al helemaal op Vaderdag. Ben jij op deze dag toevallig in de buurt van Monnickendam? Neem dan een kijkje bij de onlangs geopende Bierderij Waterland. Het is een brouwerij en proeflokaal in een, dus als je zin hebt in een biologisch biertje moet je hier zeker langs gaan. Trek gekregen? Dan kun je hier ook een hapje eten. De mooiste vleesproducten van worstmakerij Rookhuis de Woeste Willem, de lekkerste koffie van Kikundi Koffee en het heerlijke verse brood van de eigen bakkerij, wat ter plekke wordt geproduceerd in het proeflokaal. Je weet waar je ons kunt vinden aanstaande zondag ;-).

bierderij1-femfem bierderij2-femfem
Foto’s via Biederij Waterland

Heb jij al plannen?

Lees ook:

Inspiratie: de leukste cadeautjes voor vaderdag