Love it of hate it, maar het lijkt erop dat er toch een grote groep is die het erg gezellig vindt. Met dit bijzondere bed, maak je het nog wat aangenamer.

Nieuwste speeltjes voor je kat

Als je een kat hebt die overal in het huis mag rondwandelen, is dit een hele goede oplossing. Je wilt als kattenliefhebber het beste voor je kat en je bent overal op zoek naar de nieuwste speeltjes en gekke snufjes om je kat een plezier mee te doen. Je hebt vast overal in huis touwtjes, muisjes en ander speelgoed liggen om hem maar te vermaken. Maar deze fabrikant uit Colombia, denkt een gat in de markt te hebben.

perfecte-bed-jou-en-kat

Doolhof

Een doolhof onder je bed waar je kat lekker in kan rondkruipen en de uitweg zal  vinden. Onder je bed kan je kat dus lekker zijn gang gaan. Maar ik hoor je denken: “Wat als hij er niet uitkomt?”. Er zijn gelukkig meerdere uitgangen, zodat je kat nooit echt zal gaan verdwalen.

Het bed

Als je dit kattenspeeltje wilt aanschaffen, is het natuurlijk voor jou als baasje ook belangrijk hoe het bed in elkaar zit. We praten natuurlijk wel over je nachtrust. Het bed is gemaakt van een stevig houten frame, dat sterk genoeg is om jou en je matras ervan te weerhouden om door te zakken. Onder deze houten versteviging is dus het doolhof voor je harige vriend is gemaakt.

perfecte-bed-jou-en-kat

Waar kan ik dit bed kopen

Helaas moet het bed van ver komen, maar dan heb je ook wat. Het bed komt namelijk helemaal uit Colombia. Nu vraag je je af, wat dat wel niet kost. Het komt in totaal uit op een bedrag van ongeveer 2.650.000…. Colombiaanse Peso’s. In euro’s is dit omgerekend zo’n 500 euro, best te doen dus. Vind je het nou echt wat ver gaan om een pakket van Colombia naar je huis te versturen, haal dan je handige Harrie in je naar boven en probeer het zelf na te maken!