Je kunt er voor kiezen om iemand een ‘make your own wine kit‘ te geven waarbij ze hun eigen wijn kunnen maken. Maar in de categorie ‘creatief met de feestdagen’ hebben we nog een ontdekking wat niet alleen lekker is, maar het is ook nog leuk voor de kerstsfeer in huis.

ultieme cadeau wijnliefhebber FEM FEM

Kerstversiering

Een traditie in Amerika en het Verenigd Koninkrijk is het ophangen van een ‘Christmas stocking‘ wat letterlijk vertaald gewoon een kerstsok is. Dit wordt in huis opgehangen en gevuld met kleine kerstcadeaus. Wij hebben de volwassen variant hiervan gevonden want wat dacht je van een stocking gevuld met wijn?

Santa’s Flask

Santa’s Flask is niet alleen leuk voor in huis maar het stelt ook de show tijdens een kerstborrel met vrienden of met je collega’s. Er kan in totaal zo’n 2.25 liter drank in wat omgerekend ongeveer 3 flessen wijn is.

Mocht je nog meer willen uitpakken wat betreft cadeaus voor wijnliefhebbers, of wil je alvast je verlanglijstje invullen voor de feestdagen, we hebben de leukste cadeaus verzameld voor iedereen die verzot is op wijn.