slingbacks van chanel

Met deze heerlijke hangstoel van Action is je tuin direct zomer-klaar

Uncategorized08 apr , 17:00 doorMaud Maarssen
We hebben de eerste echte zomerdag alweer gehad, de winterkleding zit achter slot en grendel en je zonnebril kan - hopelijk - iedere dag mee in je handtas. Het enige wat nog even zomer-klaar gemaakt moet worden is die tuin, of dat dakterras. Geen stress, wij helpen je.
slingbacks van chanel

Voetjes van de vloer

De winter is gelúkkig voorbij en het is tijd voor de zomer. Dat betekent lange avonden in de tuin, luieren in de zon en in slaap sukkelen in de tuinset. Moet je natuurlijk wel een fijne tuinset hebben. Enter : deze fantastische hangstoel van Action. Want, je kan het natuurlijk maar beter gezellig maken in de tuin. Een plek waar je een boekje kunt lezen, een podcast kunt luisteren of toch even een laptop open te klappen. Maar, wel ontzettend comfortabel en in de buitenlucht. Zoek niet verder, Action heeft namelijk een heerlijke hangstoel te koop voor een prikkie - geloof ons, dit wordt je nieuwe beste vriend deze zomer.

Make over

Eigenlijk ieder jaar willen we onze buitenruimte weer opnieuw onder handen nemen. Alles wat we vorig jaar hebben gekocht is eigenlijk alweer passé, of we zijn er simpelweg op uitgekeken. Dus, er wordt urenlang op Pinterest gescrold en gezocht naar een nieuwe look en nieuwe meubels. Als jij hetzelfde doet heb je één item vast vaak voorbij zien komen: de hangstoel. Het is niks nieuws, maar het blijft een topper. Gewoon zo'n heerlijke stoel waar je in gaat zitten, en vervolgens niet meer uit wil komen. Oja, en hij ziet er ook nog eens heel leuk uit. Precies wat we willen, dus. En dat heeft Action ook begrepen. Voor €129 euro is het de jouwe. Klinkt als veel, maar de kwaliteit is dan ook super goed dus je gaat er jaren plezier van hebben. Wij zetten hem in ieder geval in onze tuin. De stoel is te koop vanaf 9 april.
tuinstoeeel 300x300