jill goede

Dít is wat Jill Goede met de Big Brother prijzenpot heeft gedaan

Uncategorized29 mrt , 13:41 doorMila Slijvic
Jill Goede kun je kennen van Echte Meisjes in de Jungle, maar haar eerste echte fame- moment was haar deelname aan het programma Big Brother in 2021. Enne, ze ging er met een behoorlijke prijzenpot vandoor. Wat ze daarmee deed, lees je hier.
jill goede
Bron: Big Brother

180 graden anders

Haar deelname aan het programma Big Brother heeft een hoop veranderd. En dan hebben we het niet alleen over het feit dat ze met tienduizenden(!) euro's extra naar huis ging. Nee, ook mentaal is ze er flink op vooruitgegaan. Zo deelde ze in een interview met LINDA.: “Mijn deelname was echt een supermooie ervaring. Ik ben op persoonlijk vlak echt gegroeid. Voor dit avontuur vond ik alles eng, en voelde ik me lelijk. Nu durf ik meer, en doordat ik een periode geen social media had, ben ik meer van mezelf gaan houden.”

Niks meer over...

In Realitea vertelt Jill wat ze allemaal met het prijzengeld heeft gedaan. Ze won maar liefst - hou je vast - €70.405.50. Een flinke smak met geld. Maar: “Het is allang op”, biecht ze op in een interview. “In het eerste jaar was al op.” Nu was iedereen natuurlijk razend benieuwd waar het geld aan op is gegaan. “Ik heb een nieuwe auto gekocht”, vertelt Jill. Maar dat was natuurlijk niet het enige. “Ik heb m’n hele huis er ook mee ingericht”, aldus de Big Brother winnares.
Ook heeft Jill al eerder aan RTL Boulevard verklapt waar een deel van haar geld gebleven was. “Veel van mijn gewonnen geld, is naar de Belastingdienst gegaan, ik heb niks meer over. Ik moest mijn opa een groot deel terugbetalen voor mijn opleiding”, legt Jill uit. Heel nobel van haar, ze heeft namelijk ook wat gedoneerd aan het ziekenhuis.

Baby op komst

Voor wie het grote nieuws nog niet had gehoord, er is een baby op komst . In december liet Jill weten dat ze samen met haar vriend Leroy de Rouw, ging beginnen aan een vruchtbaarheidstraject. Dat was niet makkelijk voor het koppel. De teleurstelling wanneer het keer op keer niet lukt, is namelijk groot. Gelukkig vinden de twee veel steun bij elkaar, waardoor ze vertrouwen houden. En dat vertrouwen bleek terecht. Jill is namelijk zwanger, dus heel lang zullen ze niet meer met z'n tweeën zijn.