screen shot 2019 11 14 at 111138

Het ultieme december cadeau: een KAAS adventskalender

Uncategorized14 nov 2019, 12:30 doorRedactie
Na de meest hebberige beauty adventskalenders en ook nog eens wijn, bier en gin variaten is er nu iets waar onze hartjes wel héél snel van gaan kloppen. Er bestaat namelijk een KAAS adventskalender en ja, dit moeten we hebben.

De Kaas Adventskalender

Kaas liefhebbers opgelet! Het is tijd dat jullie een retourtje boeken richting het Verenigd Koninkrijk of Frankrijk want daar kan je ' The Cheese Advent Calendar ' kopen. In de Verenigd Koninkrijk liggen ze eind november bij Sainsbury's en Booths in de schappen, en in Frankrijk is het verkrijgbaar bij Carrefour.
In totaal zijn er 24 kazen, in 7 varianten, verpakt in de adventskalender en is het het tweede jaar op rij dat ze het uitbrengen. Het begon eigenlijk ooit een beetje als grap door foodblogger Annem Hobson in 2016. Ze vond namelijk dat er ontiegelijk veel chocolade adventskalenders waren maar miste een kaas kalender, en via de hashtag #CheeseNotChoc kwam ze erachter dat er veel meer mensen waren die haar mening deelde. Na het succes van vorig jaar besloot ze er dit jaar weer voor te gaan en zijn meerdere landen van de partij.
Helaas is het nog niet verkrijgbaar in Nederland dus tijd voor een #WijWillenOokEenKaasAdvent campagne?