alcohol 2

MAFS-expert Patrick wil niet meer: "Geen volgend seizoen voor mij"

Uncategorized28 mrt , 9:55 doorMaud Maarssen
Spanning en sensatie voor alle Maried at First Sight kijkers. Gisteravond was de ontknoping van het programma te zien. Maar goed ook, want achter de schermen gaat het al langer slecht. MAFS-expert Patrick spreekt zich uit: "Het maken van spannende televisie is niet altijd in lijn met het vinden van de perfecte match."
alcohol 2
Bron: Maried at First Sight

Niet het einde wat we verwacht hadden

We hadden allemaal wel verwacht dat Anneke en Dirk het niet zo lang zouden volhouden, en ook toen het tussen Suzanne en Bastiaan niet zo lekker ging keek niemand raar op. Gisteravond was de ontknoping van MAFS te zien op televisie, en het was helaas niet het sprookjesachtige seizoen waar we op gehoopt hadden.
Voor het einde van de huwelijksreis hadden twee van de zeven koppels al besloten uit elkaar te gaan. Niet snel na de huwelijksreis stopte ook vier andere koppels, slechts één paar slaagde erin samen te blijven tot het einde. Maar, dat het stroef zou lopen tussen de makers van het programma, dat had natuurlijk niemand verwacht.

Langdurige matches of kijkcijferkanon

En dat de samenwerking stroef liep, is zacht uitgedrukt. Er heerste namelijk behoorlijk wat onvrede onder de specialisten. En dan vooral tussen liefdesexpert Patrick en de producent van het programma. Patrick geeft aan dat het voor hem maar om één ding draait: langdurige matches maken. Hij vindt het dan ook vervelend dat hij soms in een richting geduwd wordt waar hij niet achter staat. Ook denkt hij dat de kijkers dit ook voelen: "De kritieken zijn niet niks en kijkers denken dat we alles voor de kijkcijfers doen."

Carlo Boszhard reageert

Na alle commotie probeert Carlo de boel te verzachten en zegt tegen Shownieuws: "Er is natuurlijk heel veel kritiek geweest op het programma, er er is frictie geweest over hoe deze kritiek aan te pakken. Maar, ik vind het chiquer als het achter de schermen opgelost wordt. Als er dingen spelen, los die dan met elkaar op en maak ze niet groter dan ze zijn." Echter, Patrick is het niet met hem eens en reageert hierop dat hij meerdere keren geprobeerd heeft het achter de schermen op te lossen. Na drie keer proberen zonder gehoor, moest hij het volgens hem wel naar buiten brengen. Ook heeft Patrick besloten dat dit zijn laatste seizoen was: "Mij hoeven ze niet meer te bellen."
Klik hier voor de hele reactie van Carlo. Of als je nog niet klaar bent met MAFS: Dirk over relatie met BN'er: "dit is volledig verzonnen"