We zijn er duidelijk nog lang niet klaar mee: de unicorn-trend is nog springlevend en het lijkt erop dat het de komende tijd nog zo zal blijven ook. Vooral in Amerika waar ze weer iets hebben uitgebracht voor alle zoetekauwen: Unicorn Sparkle Ice Cream.

Er bestaat zelf unicorn bier maar vandaag willen we het even hebben over een nieuw dessert wat te koop is in Walmart in Amerika. Het heet Unicorn Sparkle Ice Cream en wij willen het.

Unicorn ijs

Heb je een trip naar Amerika op de planning staan (vergeet je ESTA van tevoren niet te regelen) én ben jij dol op alles gerelateerd is aan unicorns? Zorg dan dat je even langs een Walmart gaat en ga gelijk richting het gangpad met alle vriezers want daar vind je het: Unicorn Sparkle Ice Cream met paars glazuur en spikkels.

Beeld via Walmart
Beeld via Walmart

En nu we het toch over unicorns hebben, wist je dat er een unicorn-eiland bestaat gevuld met roze luchtbedden en ontelbare opblaasbare figuren? En dat je je ochtenden kan beginnen met unicorn cereal? Enfin, het is overduidelijk dat de gekte voorlopig nog wel even blijft.