Voor een citytripje gaan we al snel voor een Airbnb. Een ruime keuze, heel gevarieerd en vaak niet zo duur als een hotel! Maar naast een ‘standaard’ kamer, zijn er ook heel veel bijzondere accommodaties om je reis net dat extraatje te geven en een complete ervaring te beleven tijdens je reis.

In een hippie busje op Ibiza

Ibiza staat toch wel bekend als ‘hippie eiland’. Hoe kun je dit dan beter ervaren door te slapen in een hippie busje? En niet alleen slapen, want het is niet voor niks een busje. Je kunt je bedje overal mee naar toenemen! Wat je de perfecte gelegenheid biedt om het eiland optimaal te ontdekken. Parkeer hem bij het strand en geniet vanuit je bed van de zonsondergang. Of parkeer je busje in de buurt van het feest waar je heen wilt en je kunt rollend naar bed!

Foto via Airbnb
Foto via Airbnb

Een compleet huis van bamboe op Bali

De indrukwekkende constructie van deze Airbnb maakt het bijna tot een bezienswaardigheid van Bali zelf en de reden dat jij hier wilt slapen. Waan je midden in de tropen in dit luxe paradijsje. Helaas moet je er wel 280 euro per nacht voor neerleggen, maar de ruimte is geschikt voor 8 personen dus dan valt dat ook wel mee. Een fantastische architectuur, midden in de natuur.

mooiste-airbnb-bamboe-femfem mooiste-airbnb-bamboehuis-femfem
Foto’s: Airbnb

Kleine, knusse boomhut in de VS

In de Verenigde Staten lijkt alles groot, groter, grootst te zijn. Daarom is het fijn om even terug te trekken in deze schattige, kleine boomhut. Waan je weer in je kindertijd, alleen dan een tikkeltje luxer. Omringt met lampjes heeft deze boomhut alles wat je nodig hebt en biedt het je complete rust, midden in de natuur.

mooiste-airbnb-vermont-femfem mooiste-airbnb-boomhut-femfem
Foto’s: Airbnb

Slapen in een oude molen in het Verenigd Koninkrijk

Van buiten is deze molen prachtig onderhouden, maar de nostalgie is nog duidelijk zichtbaar. Vanbinnen is het een super mooi en warm ingerichte woning. Zoals de eigenaresse zelf zegt: alles is zo gedesigned om je optimaal te laten ontspannen op het moment dat je de molen binnenloopt.

unieke-airbnb-femfem mooiste-airbnb-molen-femfem
Foto’s via: Airbnb

Sprookjesachtig huisje in Italië

Dit huis met de verschillende torentjes lijkt regelrecht uit een sprookje te zijn gekomen. Het huisje ligt in Brindsi in Italië, een echt Italiaans stadje aan de kust en op ongeveer honderd kilometer van Bari. Dit huisje is ideaal voor degene die van de natuur houden.

unieke-airbnb-torentjes-femfem unieke-airbnb-sprookje-femfem
Foto’s via: Airbnb

Leven in een schelp in Mexico

Een privézwembad, twee kingsize bedden, een keuken, een barbecue en de volledige grond. De architectuur van deze Airbnb is echt om je ogen bij uit te kijken. Naast dat de woning in de vorm van een prachtige schelp is, vind je binnenin ook nog heel veel schelpjes, waardoor het lijkt alsof je je in een echte schelp bevindt. Werkelijk aan alle details is gedacht.

unieke-airbnb-schelp-femfem unieke-airbnb-schelpjes-femfem
Foto’s: Airbnb

Of kijk ook eens naar deze roze Airbnb die al je meisjesdromen waar maakt.