Het is erg belangrijk om leuke dingen te blijven doen met je partner. Je doet vaak dezelfde dingen waardoor je relatie niet meer spannend en interessant is. Zorg dus voor spontaniteit en afwisseling. Inspiratie nodig? Wij hebben de leukste thuis-date ideeën op een rijtje gezet!

Young couple with digital tablet in the kitchen

Ga samen koken

Uit een recent onderzoek is gebleken dat samen koken een van de belangrijkste dingen is die je kunt doen om je relatie te versterken. Het koken voor je partner is een manier om te laten zien dat je van hem houdt en het is ook nog is super leuk. Inspiratie nodig over wat lekker is om te maken? Dit zijn de allerlekkerste recepten met courgettepasta. 

Houd een spelletjesavond

Inplaats van voor de buis hangen of op je mobieltje kijken is een spelletjesavond een leuke manier om dichter naar elkaar toe te komen. Pak de ‘mens erger je niet’ en ‘ganzenborden’ maar uit de kast en haal je fanatieke kant naar boven. Zo kom je er ook gelijk achter of je lief goed tegen zijn verlies kan!

Doe een wijnproeverij met de wijn die je in huis hebt

Hoe leuk is het om een wijnproeverij te houden met de wijn die je in huis hebt? Juist, super leuk! Je hebt vast een paar flessen op voorraad staan van je verjaardag die nou eenmaal niet opgaan. Door er een wijnproeverij van te maken creëer je een gezellige sfeer. Kleed je er chic bij aan en je bent helemaal ready om er een sfeervolle avond van te maken.

Speel videogames

Daag je man uit voor een potje Mario Kart. Het verveelt nooit en het voelt als een overwinning als je van je partner hebt gewonnen. Ook FIFA is ontzettend leuk om te spelen. Je wilt natuurlijk wel laten zien dat jij nou eenmaal beter bent.

Hou een film marathon

Houden jullie van dezelfde soort films? Hou dan een film marathon. Kruip tegen hem aan en kijk onder het genot van een kopje thee jouw favoriete films. Het brengt jullie dichter bij elkaar en je hebt echt het ultieme date night gevoel.

Lees ook: waarom we af en toe een ongelofelijke bitch tegen onze partner kunnen zijn.