Misschien is het je niet opgevallen bij het kijken van Lang Leve de Liefde, maar het is toch wel echt zo. Deelnemer Mario is namelijk de vader van een bekende Temptation Island-ster. Heb jij al door wie de bekende dochter is van papa Mario? Wij wel, dat gaan we je vertellen.

temptation island singles vader lang leve de liefde

Lang Leve de Liefde

In het programma Lang Leve de Liefde gaan twee vrijgezellen op zoek naar de liefde. In het programma zitten twee personen 24 uur bij elkaar in een huis. Ze leren elkaar kennen door middel van vragen spelletjes, maar ook door ‘goede’ gesprekken met elkaar te voeren. Deze week maakte we kennis met de o zo grappige Mario. Nietsvermoedend hebben veel de aflevering gekeken, maar hij blijkt gewoon de vader een Temptation-ster te zijn.

Mario was voor een aantal dagen op date met Petra. In de aflevering van dinsdagavond zagen we hoe de twee kennis met elkaar maakten, woensdag hoe de date verliep en gisteren of ze de date wilde verlengen of niet. De twee hebben samen besloten de date niet te verlengen. Voor Petra was de tv-wereld waarschijnlijk helemaal nieuw, maar Mario wist al wel het een en ander van de realitywereld. Hoe? Vanwege zijn dochter.

Dochter uit Temptation Island

Helaas ging Mario zonder de liefde naar huis, maar hij had wel een vrouw die op hem wachtte. Namelijk niemand minder dan zijn eigen dochter en Temptation Island-ster Daisy Piras. Op haar Instagram deelde ze al een filmpje waarmee ze bekend maakte dat haar vader meedeed aan het programma LLDL.

Daisy deed een paar seizoenen geleden mee als verleidster aan het programma Temptation Island. Helaas moest ze de villa verlaten zonder man aan haar zij, maar niet getreurd, want niet veel later kon ze Luca Borsato haar vriendje noemen. Helaas heeft deze relatie geen stand gehouden en gaat Daisy op dit moment als single door het leven.