We schreven onlangs over een droomhotel in Bali waar je ook wekelijks kunt knuffelen met puppy’s maar we hebben weer een pareltje gevonden iets dichter bij huis. En oké, zonder de puppy’s dan maar de locatie zelf is echt een droom.  Mocht je nog geen plannen hebben voor aankomende zomer, ga dan richting Portugal en zorg dat je overnacht in Santo Estêvão.

portugal hotel FEM FEM

Dá Licença, Santo Estêvão

Hotel Dá Licença bevind zich in het plaatsje Santo Estêvão in Alentejo. Het vijf-sterren hotel ligt midden tussen de heuvels en ligt dus op een uniek plekje waar je er niet zo gauw komt. Door de uitgerekte bomen kun je het witte gebouw al van ver af spotten. Ook is dit prachtplekje omringd door olijfbomen wat ook een ultiem zomers gevoel uitstraalt met uitzicht op het prachtige natuurschap van Santo Estêvão.

Het hotel heeft in totaal twee ‘rooms’ die je kunt boeken of je kunt voor 1 van de 4 suites gaan. Bij de normale kamers en twee van de suites kan je gebruik maken van een gezamenlijke zwembad, en bij de overgebleven twee suites krijg je een eigen privé-zwembad en buitenterras.

Je moet er wel iets voor over hebben wil je hier overnachten. Zo lopen de prijzen van de slaapkamers al vanaf €300,- en de suites €400,-. De moeite waard? Absoluut. Zie hier de beelden:


View this post on Instagram

A hidden gem in Alentejo ✨ @dalicencaestremoz for @voguespain with @cokebartrina

A post shared by Nuria Val (@frecklesnur) on

View this post on Instagram

#dalicencaestremoz #dalicencapt photography: Carlos Resende

A post shared by Dá Licença (@dalicencaestremoz) on

Altijd al benieuwd geweest hoe een overnachting van €10.000 per nacht op een schip eruit ziet? Zoiets als dit.