Valentijnsdag is bijna om de hoek, wat betekent dat alle stelletjes cadeautjes beginnen te kopen. Heb je geen zin om veel geld uit te geven? Doe het net als Isaac Ramirez: hij verlaagde zijn valentijnsdag-budget met €1 iedere keer wanneer zijn vrouw naar hem schreeuwde. Hilarisch!

Valentijnsdag cadeau verlagen schreeuwen man vrouw
Bron: The Break-up

Isaac verlaagde iedere keer zijn budget met €1

Valentijnsdag staat over een paar weken alweer voor de deur. Misschien kan je wel niet wachten, maar je kan het ook maar een commerciële dag vinden. Mochten jij en je liefje wél deze dag vieren, dan hebben we een heel leuk idee. Of nou ja, dat zal je partner wel wat minder vinden. Mocht je nou niet zo veel geld uit willen geven én is je lover wel een schreeuwerd? Wees dan net zo slim als Isaac!

Isaac Ramirez filmde via TikTok zijn idee rondom Valentijnsdag. Elke keer wanneer zijn vriendin tegen hem schreeuwde, dan verlaagde hij zijn Valentijnsdag-budget met €1. Precies één jaar voor Valentijnsdag stopte Isaac €360 in een envelop. Dat was zijn budget dat hij wilde uitgeven met Valentijnsdag, maar wat zijn liefje niet wist, was dat het bedrag steeds lager ging wanneer zij zich misdroeg. Drama!

Uiteindelijk hield Isaac een bedrag van €40 over. Wat betekent dat zijn vrouw 320 keer tegen hem heeft geschreeuwd in de afgelopen 364 dagen. Wat de vrouw van Isaac uiteindelijk voor Valentijnsdag heeft gekregen? Chocolade en bloemen. Lol!

Verschillende meningen

De meningen over dit idee lopen erg uiteen. De volgers hebben namelijk zowel kritiek op hem, als op zijn vrouw. De ene vindt Isaac’s idee kinderachtig. Ze vinden dat zijn vrouw beter verdient en dat hij haar vast redenen zou geven om zo vaak tegen hem te schreeuwen.

Maar anderen zijn het dáár het er weer niet mee eens. Het is ook heel erg heftig dat zijn vrouw blijkbaar zo vaak tegen hem schreeuwt. 320 keer in 364 dagen, is toch wel erg veel. En ook een ander deel van de kijkers vindt dit. Wat vind jij er van? Hilarisch of een red flag?