Een bezoekje brengen aan New York, daar zegt vrijwel niemand nee tegen. Het is een toeristische trekpleister maar je moet wel een goedgevulde bankrekening hebben wil je je liefde willen verrassen met een romantisch uitje naar de Big Apple voor Valentijnsdag. Maar, we hebben goed nieuws voor je. Je kan namelijk gratis die kant op want de IJslandse vliegtuigmaatschappij WOW Air deelt vluchten uit. Er is wel een kleine eis…

gratis New York Valentijnsdag FEM FEM

Valentijnsdag in New York

Het is namelijk zo dat je ‘Valentijn’ moet heten om aanspraak te maken op een gratis ticket. Uiteraard zijn er nog enkele randvoorwaarden toegevoegd aan deze actie, maar dat maakt ‘m er niet minder aantrekkelijk om. Het is alleen mogelijk om gebruik te maken van deze actie als je twee tickets boekt.

Daarnaast moet de boeking plaatsvinden tussen 24 januari en 14 februari. De daadwerkelijke vlucht moet tussen 10 en 19 februari plaatsvinden. Het vergt dus even wat planning, maar dat is in onze ogen niet meer dan logisch. Een heel jaar lang gratis tickets voor Valentijn zou wel erg overdreven zijn. Bovendien gaat het dan z’n doel voorbij. Je kunt vliegen vanaf Amsterdam, Brussel of Reykjavik voor een prijs vanaf €139,99 per persoon. Wat ons betreft een mooie optie voor de liefde van je leven.

Kortom, heet jij of je partner Valentijn? You know what to do.

Lees ook: in dit waanzinnige loft in Tilburg waan je je in New York.