Het is weer zover, de dag van de liefde. Heel leuk allemaal, maar voor de single ladies iets minder natuurlijk. Toch hoef je niet alleen op de bank te treuren, want er zijn genoeg leuke dingen die je kunt doen. Maak deze dag juist extra leuk voor jezelf! Met deze 3 tips gaat dit zeker lukken en kom je Valentijnsdag leuk door.

iStock-643379590

Bak een Oreo cake

Ben je ook zo’n Oreo fan? Bak dan een heerlijke Oreo cake voor jezelf. Het is niet alleen erg lekker, maar ook ontzettend simpel om te maken. Zet de cake niet langer dan een uur in de oven, want dat zorgt voor een droge cake. Ook al heb je dit jaar geen valentijn, je kunt deze cake natuurlijk gewoon delen met je vriendinnen of familie. Of niet natuurlijk..

VOLTA is je valentijn!

Speciaal voor de fun-loving singles heeft FUN FACTORY de VOLTA, een krachtige vibrator met twee flexibele tips voor een nieuwe en intense stimulatie, geïntroduceerd. Aan de onderkant een krachtige vibrator en een silhouet dat splitst naar de bovenkant van de toy. Vernoemd naar een oud-Europeaanse dans die in de 16e en 17e eeuw als onzedelijk werd beschouwd, dansen de tips van de VOLTA met veel temperament om de clitoris heen. Tip: Laat de tips van de toy zachtjes op de clitoris rusten zodat ze er gelijktijdig omheen dansen en verander langzaam de intensiviteit en het ritme van de vibraties. Wie heeft er nog een Valentijn nodig als je VOLTA hebt?

Doe een film marathon

Wat is er leuker dan het houden van een film marathon? Plof neer op de bank, kruip onder een dekentje en zorg dat jouw Oreo cake binnen handbereik staat. Hieronder een klein overzicht van de beste films waarmee je minstens 4 uur zoet bent:

Twilight 

The Twilight Saga is een serie van 5 romantische fantasiefilms, gebaseerd op de vier romans van de Amerikaanse auteur Stephenie Meyer. Droom weg in je eigen fantasiewereld tijdens het kijken van deze films!

Fifty Shades

Fifty Shades is een Amerikaanse filmserie die bestaat uit deze drie erotische romantische dramafilms:

Grey: het verhaal speelt zich af in de Amerikaanse stad Seattle en gaat over Anastasia Steele die een seksuele relatie krijgt met de jonge zakenman Christian Grey.

Darker: terwijl Christian worstelt met innerlijke demonen, moet Anastasia de jaloezie en woede van vrouwen die aan haar vooraf gingen confronteren.

Freed: Anastasia treed in het huwelijksbootje met christian. Hun huwelijk komt al snel voor hevige uitdagingen te staan, met een architecte die achter Christian zit.

Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen met deze filmreeks!

Pitch Perfect

Pitch perfect is een Amerikaanse filmkomedie waarin universitaire a-capella zanggroepen de strijd met elkaar aan gaan. Er zijn nu 3 delen, waarvan het laatste deel recent uit is gekomen. Ideaal als je een marathon wilt houden, toch!

Dit zijn de leukste valentijnscadeautjes om aan jezelf te geven.