Het huwelijk van Stefan Salvatore… Nee wacht, we bedoelen het huwelijk van Paul Wesley – de welbekende acteur die in de The Vampire Diaries heeft gespeeld – en zijn vrouw is voorbij. De twee hebben bekend gemaakt te gaan scheiden.

Bron: @paulwesley

Stefan Salvatore

Paul Wesley zul je vast herkennen door zijn rol als Stefan Salvatore in de serie The Vampire Diaries. De serie die wereldwijd ongelofelijk populair is. En dat is niet voor niets, want de cast is super hot. Naast het feit dat Paul een leuke verschijning is, zouden we met de andere twee hoofdrolspelers Nina Dobrev en Ian Somerhalder ook wel een beschuitje willen eten. Voor wie The Vampire Diaries nog niet kent: het verhaal gaat over twee broers Stefan en Damon Salvatore, die ten tijde van de Italiaanse renaissance verliefd waren op dezelfde vrouw. Ze vonden de dood in een zwaardduel, maar ontwaakten daarna als vampiers. Nu zijn ze opnieuw verliefd op hetzelfde meisje, deze keer op de dubbelganger, Elena. De serie is ontzettend lang, maar je moet ‘m écht kijken als je dat nog niet hebt gedaan.

Bron: The Vampire DIaries

Scheiden

Maar goed, Paul Wesley gaat scheiden? Ja, daar ging het om. Een woordvoerder van Wesley vertelt aan entertainment tijdschrift People dat de acteur en zijn vrouw Ines de Ramon vijf maanden geleden uit elkaar zijn gegaan. Paul en Ines trouwden in 2019 maar helaas is het huwelijk redelijk snel gestrand. De reden van de scheiding is niet duidelijk, maar het ex-stel vraagt om privacy. Fans vinden het maar gek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paul Wesley (@paulwesley)


Matching already…

Paul maakt nog geen dag bekend dat ze uit elkaar zijn en mensen beginnen al om hem te matchen met Candice King, de actrice die Caroline Forbes speelde in The Vampire Diaries…