This world is yours – met dat als slogan van het Nederlandse tassen design label moet je wel iets neer kunnen zetten waarbij je meer bent dan alleen maar een tassen maker. Het straalt vrijheid uit, bestaanbaarheid en vooral dat het oké is om volledig jezelf te zijn. Versatility in a nutshell – exact wat jij wilt als het aankomt op én mode én hoe jij jouw zomer wil doorbrengen.

Laauw Bag-34 FEM FEM

Een tas met oneindig veel stylingmogelijkheden

Een shopper en backpack in één. Wellicht wel dé perfecte combi voor de millenials onder ons. Tegenwoordig zijn we veel vaker on-the-go waardoor het van essentie is om een tas te hebben die zowel je laptop als belangrijke papierwerk kan dragen. En laten we daarbij ook niet de makeuptasjes en andere frutsels vergeten. Maar probeer maar iets te vinden wat er dan ook nog eens knap uitziet. Precies, haast onmogelijk. That’s where Laauw and FEM FEM come in.

Laauw_new_collectie20_04_2018-046_GreenWaxed
Laauw_new_collectie20_04_2018-046_Offblack
Laauw_new_collectie20_04_2018-046_Sand

F.R.E.S.H. Wax Bag

De boys achter dit merk wilde iets neerzetten wat kwalitatief sterk is, praktisch en ook mooi voor het oog. Zowel voor mannen als voor vrouwen en dus hebben ze de F.R.E.S.H. Wax bag in drie verschillende kleuren ontworpen (in samenwerking met onze boys bij MAN MAN en wij van FEM FEM) van kwalitatief hoogwaardige materialen tegen een betaalbare prijs. Je kant het het beste zien als een soort samenbundelen van de krachten van beide seksen (een uni(s)ek(s)e samenwerking om het een gezellig naam te geven) waarin er ook nog goed is gekeken naar de trends en ontwikkelingen en wat de behoeften is in de (tassen)markt.

Ook niet geheel onbelangrijk, de naam F.R.E.S.H. is ook met een reden gekozen. Fashionable, Responsible, Evolving appearance, Summer- and water proof en High quality – alles wat deze tas uitstraalt.

Laauw_new_collectie20_04_2018-050_Sand
Laauw_new_collectie20_04_2018-050_Offblack
Laauw_new_collectie20_04_2018-050_GreenWaxed
Laauw Bag-14 Laauw Bag-13

Dé tas voor het zomerseizoen

Waarom dit het meest veelzijdige item is voor van de zomer? Simpel. Het zit ‘m in de design. We hadden het net over shoppers en backpacks maar er zijn in totaal vier verschillende manieren om deze tas te dragen. Ook is het watervast waardoor het voor meerdere gelegenheden passend is. Voor werk, zoals al aangegeven, het is ideaal voor een festival, voor een picknick of zelfs gewoon als je even snel je boodschappen moet doen.

Laauw_new_collectie20_04_2018-051_Sand
Laauw_new_collectie20_04_2018-051_Offblack
Laauw_new_collectie20_04_2018-051_GreenWaxed

Verkrijgbaarheid

De tassen zijn al verkrijgbaar voor pre-sale. Voor meer informatie of het bestellen van de tas kan je kijken op de website van Laauw.

Kijk ook even bij onze boys van MAN MAN voor nog meer tassen inspiratie waar je jouw boy mee kan verrassen.