Als er één koppel in dit seizoen van Temptation Island was die ons écht compleet heeft verbaasd, dan waren het Mitch en Iris wel. Want met hoe de twee deze ultieme relatie test in gingen, leek het er niet op dat ze er samen uit zouden komen. Toch is het ze gelukkig wel gelukt en is er écht bizar veel veranderd in hun relatie na Temptation Island.

Mitch en Iris Temptation Island: Love or Leave relatie veranderd
Bron: Temptation Island: Love or Leave | Videoland

Mitch en Iris

Elk koppel doet mee aan Temptation Island met een reden. Voor de ene is dat jaloezie en voor de ander weer een kinderwens. Maarre, voor Mitch en Iris was er een hele andere reden. Mitch mocht namelijk volgens Iris wel iets liever tegen haar zijn, iets meer complimentjes geven en ze miste ook wel de intimiteit in hun relatie. Ze hoopte dat Mitch tijdens Temptation Island zou leren van de andere mensen in de villa hoe hij dat moest doen. Enne, dat is volgens ons ook best wel goed gelukt.

Verloofd

Mitch heeft namelijk tijdens het Temptation avontuur precies geleerd waar Iris op had gehoopt. Misschien nog wel meer dat ze had gehoopt, want Mitch had niet alleen haar op dream date meegenomen, maar hij vroeg haar zelfs ten huwelijk! Iris was hier natuurlijk helemaal blij mee, maar omdat heel Nederland dit nog niet mocht weten, moesten ze het wel nog eerst geheim houden.

In een gesprek Grazia vertelde Mitch en Iris hoe dit voor hen was. “Dat was bijna zwaarder dan Temptation zelf”, vertelt Iris. “Je kunt niks samendoen en moet apart van elkaar leven. Als ik een telefoontje kreeg, moest ik opletten dat Mitch niet op de achtergrond aan het praten was. Ook kun je niet even samen naar de winkel gaan. Dat klinkt niet zo erg, maar het is best pittig als je overal op moet letten.”

Veranderd na Temptation Island

Gelukkig voor Mitch en Iris weet heel Nederland nu ein-de-lijk dat ze verloofd zijn. Mitch vertelde dat nu het nieuws er uit is, het echt veel beter met hem gaat. “Ja, echt tien keer beter! Je hoeft nu nergens meer over na te denken en kunt gewoon samen de deur uit.” Maarre, de verloving is natuurlijk niet het enige dat is veranderd in hun relatie na Temptation Island.

Intimiteit

Want zelfs Mitch, die voor Temptation Island liever niet eens een knuffel gaf aan Iris, houdt nu stiekem wel een klein beetje van wat intimiteit. “Dat is echt wel verbeterd”, reageert Iris. “Eerst waren we één keer per week of twee weken intiem, maar nu is het toch wel twee keer per week geworden. Het zijn ook vooral de kleine dingen: even een aanraking of uit het niets een knuffel krijgen. Dat is heel fijn.”

Lees ook: Temptation Islands Iris in tranen door verrassing Mitch: ‘Wat lief zeg’