Ben jij altijd de kreeft van jouw vriendinnen groep? Hoef je maar een half uur in de zon te zitten en ben je dan al van top tot teen verbrand? Je bent echt niet de enige. Naast het feit dat het super pijnlijk is, is voorkomen gewoon beter dan genezen… En je beseft het je elke keer pas wanneer het kwaad al is geschied. Deze punten herken je gegarandeerd als je snel verbrand.

sun-femfem

Factor 50

Zonnebrand met factor 50 zit altijd standaard in jouw tas. Dagje naar het strand? Om de 10 minuten fanatiek smeren is wel nodig, aangezien je anders als een kreeftje naar huis gaat.

Schaduw

Terwijl iedereen lekker ligt te bakken in de zon, lig jij onder een parasol in de schaduw.

Bye bye beha

Hell on earth: een beha dragen als je verbrand bent. Wanneer die strakke bandjes nét langs jouw rode schouders komen… Krijg je al rillingen over je hele lichaam?

After sun life

After sun, komkommer en yoghurt: alle benodigdheden tegen de pijn. Oke. Het is voor héél even verkoelend, maar het blijft branden.

Vervellen

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het vervellen. Dan heb je al een week rond gelopen met een rode neus, hangen vervolgens de vellen overal. WHY?

Je ligt de hele dag in het water

Even afkoelen in het zwembad of in de zee. Wel met waterproof zonnebrand, ofcourse.

Voor altijd wit

Terwijl iedereen om je heen een heerlijk tintje krijgt, blijf jij wit. Of in dit geval rood. Ondertussen is rood je favo kleur.

Herken jij je in bovenstaande punten?

Lees ook:

Frosé: het perfecte zomerdrankje