Als je regelmatig op TikTok zit te scrollen, kun je bijna niet meer om haar heen, Charli D’Amelio. De Amerikaanse en megaberoemde 18-jarige werd in no-time gigantisch groot op het socialemediaplatform TikTok. Dat voelt ze niet alleen zelf, ook haar bankrekeningen heeft een flinke groeispurt gemaakt.

charli damelio geld verdienen

Wat is Charli D’Amelio waard?

Charli is de jongste dochter van een voormalig Republikeinse senaatskandidaat in Connecticut, Marc D’Amelio. Haar moeder is ook zeker geen onbekende, Heidi D’Amelio. Haar moeder is een voormalig model en fotograaf. Charli begon in 2019 met het maken van lip syncing-content, waar ze later overging naar dansvideo’s.

Toen ze in juli 2019 viraal ging wisten kijkers niet hoe snel ze haar moesten gaan volgen, de volgers schoten door het dak. In november 2020 wist Charli de 100 miljoen volgers al te bereiken met haar account. En ja, dat is bizar.

It’s in the family

Tot op de dag van vandaag is ze het op een na grootste TikTok account, met maar liefst 150 miljoen volgers. Charli is niet de enige die de miljoenen volgers behaald op TikTok want haar zusje kan er ook wat van, het zit echt in de familie. Haar zusje Dixie heeft ook al de 50 miljoen volgers weten te behalen, bijna de hele familie is inmiddels bekend.

De familie D’Amelio heeft net zoals de Kardashians een realityshow op Hulu. Naast de realityshow is het voor Charli niet alleen bij TikTok gebleven, want door haar dansfilmpjes mag de ‘dansqueen’ meedoen met het programma: Dancing With the Stars in 2022.

Dit verdient Charli D’Amelio per TikTok

De vraag waar we allemaal wel benieuwd naar zijn, hoeveel verdient Charli D’Amelio nou eigenlijk met haar TikTok account? Volgens Forbes heeft de jonge TikTokker in 2021 17,5 miljoen euro verdiend. Dit had ze veel minder snel kunnen bereiken zonder haar grote sponsoren, zoals Dunkin Donuts en Hollister.

Per gesponsorde TikTok zou Charli namelijk zo ongeveer 100 duizend doller verdienen. Ze was in 2022 dan ook maar liefst wel 20 miljoen doller waard. Dit allemaal op haar jonge 18-jarige leeftijd, ze is pas net volwassen, maar verdient al grote bakken met geld.