Oud-Bachelor deelneemster Merel Beks deelt vandaag heel verdrietig nieuws. Haar vader is plotseling overleden. Dit deelt ze via Instagram.

Bron: Merel Beks

Groot verdriet

Het verlies van een ouder is een van de meest pijnlijke dingen die we helaas allemaal mee moeten maken. Merel Beks, maakt dit verdriet nu mee. “M’n steun, m’n allerbeste vriend, mijn held, mijn vader en daarnaast moeder tegelijkertijd”, schrijft de brunette. “Afgelopen weekend zo plotseling van ons ontnomen. De juiste woorden hiervoor zijn niet te vinden.” Merel schrijft dat ze in een soort waas op automatische piloot leeft, maar dat ze anderzijds ongelofelijk veel verdriet voelt, fysiek en mentaal. Merel heeft geen afscheid kunnen nemen van haar vader, niet een laatste keer ‘ik hou van je’ kunnen zeggen.

Vader en moeder tegelijkertijd

“Toen mama is overleden heb je altijd voor ons gezorgd en stonden wij altijd op nummer 1. We waren samen met Jochem de drie-eenheid, de drie musketiers. Jij was mijn steunpilaar, je wist altijd alles en als ik een vraag had was jij degene die ik belde: ook al was ik het niet altijd met je eens.” Merel deelt deze verdrietige woorden, voor dit verdrietig moment. “Ik ga je zo ontzettend missen, in alles. Ik wilde je nog lang niet kwijt en jij ons ook niet. Een leven zonder jou kan ik me niet voorstellen. Maar ik weet dat je nu met mama bent en dat jullie nu eindelijk weer samen zijn.” Merel deelt wat kiekjes van haar geweldige vader.

Reacties

Volgers leven met Merel en haar familie mee, en zijn gebroken door haar mooie woorden. Ook Monica Geuze, Indigo Oord en Julia Mekkes reageren op haar grote verlies. “Heel veel sterkte..”,  “Mooie woorden liefje”, en “Wat een vreselijk nieuws lieverd, heel veel liefs voor jou.”

Mooie herinnering

Merel en haar vader zijn dit jaar met z’n tweetjes naar Mallorca geweest. Aan de foto’s die ze op haar Instagram deelde, leek het alsof ze het heel erg naar hun zin hebben gehad. Een mooie herinnering om aan terug te denken, haar laatste trip met lieve pap.