Via Instagram deelt Tony Junior verdrietig nieuws: zijn opa is overleden. Zijn volgers steken hem massaal een hart onder de riem.

Verdrietig nieuws Tony Junior
Bron: @tonyjuniorofficial

Verdriet

“Ik ga je vreselijk missen ouwe pikkebaas!”, schrijft dj Tony Junior onder zijn verdrietige mededeling. “Ik zal goed voor oma zorgen en we zien elkaar weer in de hemel.” Op Instagram deelt hij dit verschrikkelijke nieuws. Zijn volgers voelen zijn verdriet en reageren massaal onder de post.

“Tony dit doet pijn, mijn oma is dit jaar ook gegaan… sterkte”, schrijft iemand. “Dit is gewoon kut nieuws, sterkte Tony”, schrijft een andere volger. Ook Chantal Janzen en Radio 538 leven met de dj mee.

Het artikel gaat verder onder de post. 

Voor altijd

Vorig jaar liet Tony twee hele persoonlijke tattoos van zijn opa en oma zetten. Hij vroeg zijn grootouders een brief te schrijven, deze teksten liet hij vervolgens de dag erna op zijn lichaam tatoeëren. Het was een hele impulsieve actie, maar de dj heeft er nooit spijt van gehad. “Dit zijn de meest dierbare tatoeages die je kunt hebben”, vertelde hij destijds.

Dat er een foutje in de tekst van de oma staat, dat hebben volgers opgemerkt, maar dat wilde de dj absoluut niet veranderen. “Op dat moment schreef ze het met echte intentie en dat wilde ik op mijn lichaam hebben”, vertelde hij.