Eerder gingen er al geruchten rond dat er een verleider naar huis zou zijn gestuurd tijdens de opnames van het nieuwe seizoen van Temptation Island. Dit is inmiddels bevestigd door een producent van het programma.

Verleider wordt naar huis gestuurd tijdens opnames Temptation Island

Een week geleden schreven we dat er een schandaal had plaatsgevonden tijdens de opnames van het nieuwe seizoen van Temptation Island. Eén van de single mannen, Hans Gehrkens, zou cocaïne hebben gekocht tijdens zijn deelname aan het programma. Nu blijkt dat er weldegelijk een van de single mannen naar huis is gestuurd. Echter maakt het programma duidelijk dat het hier niet om Hans gaat.

De reden van het vertrek van de deelnemer vertelt het programma niet. Wel laten ze het volgende over de situatie los: “Tijdens de opnames van Temptation Island is er een situatie ontstaan die wij onacceptabel vinden en niet in lijn is met de regels en afspraken die vooraf zijn gemaakt met alle kandidaten. Daarom hebben wij besloten om één van de kandidaten, die overigens nog niet in het programma zat, eerder naar huis te sturen. We willen met klem benadrukken dat het niet om Hans gaat, die op een juice channel in verband is gebracht met de situatie.”

Het nieuwe seizoen van Temptation Island

Nou, het belooft nu al een heftig seizoen te worden. Dit liet Monica Geuze ook weten. Volgens Kaj en Monica wordt dit seizoen juicier dan ooit. Dat is nogal een uitspraak! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het nieuwe seizoen, want we kunnen wel wat spanning in ons leven gebruiken.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is in het voorjaar van 2022 te zien via Videoland. De exacte datum blijft nog even spannend.

Temptation Island
Temptation Island

Lees ook: Nico uit Temptation Island keert terug op de buis