We kennen Maan de Steenwinkel natuurlijk allemaal van The Voice of Holland, waar ze onder team Marco de volle winst pakte. Veel winnaars van afgelopen talentenjachten verdwenen, hoe bekend ze ook waren, vaak weer als sneeuw voor de zon. Daar dacht Maan even anders over. De Utrechtse pakte goed door en is nu een van de meest succesvolste zangeressen van Nederland, én dat op haar 24ste. Chapeau Maan, chapeau!

@maan.de.st Instagram
@maan.de.st Instagram

Inkomsten

Oké, weer even terug naar waar we hiervoor zijn gekomen: het vermogen van Maan. We weten dat Maan het meest verdiend met haar zangkunsten, maar daarnaast heeft ze ook al enkele acteerklussen op haar naam staan o.a. “de club van lelijke kinderen”. Ook heeft de knappe brunette een aardige following op haar Instagram. We kunnen dus wel stellen dat Maan het tot nu toe erg goed voor elkaar heeft, maar wat levert dit succes op?


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan Productions BV

Zoals gebruikelijk heeft bijna elke BN’er een eigen BV en ook Maan is zo slim geweest om een eigen BV op te richten. Dat is niet alleen handig voor haarzelf, ook voor ons, want zo weten we wat er in haar onderneming omgaat. Maan Productions BV heeft volgens de documenten een vermogen van 214.215 euro. Dat is best lekker, maar vergis je niet, de jongedame heeft ook schulden: 46.522 euro. Onder de streep houdt ze dus een dikke anderhalve ton over. Toch lekker!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Minder jaartje

Met een vermogen van ruim 150.000 euro verdient Maan dus wel een lekker zakcentje. Nu zal het afgelopen jaar voor de dame, qua inkomsten, iets minder voorspoedig hebben gelopen. Veel evenementen, shows & concerten werden natuurlijk afgelast. Gelukkig blijft de Utrechtse positief én laten we eerlijk zijn: deze superster heeft met haar jonge leeftijd nog een lange weg te gaan, ze krabbelt er wel weer bovenop. You go Maan!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Lees ook: dit is het vermogen van presentatrice & actrice Chantal Janzen!