Al op jonge leeftijd stal Justin Bieber vele harten door zijn covers op YouTube. Van het één kwam het ander en inmiddels is Justin Bieber één van de meest succesvolle artiesten die rondloopt op onze aardbol. Hij heeft inmiddels aardig wat hits te pakken en het zal je niet verbazen dat dit een aardig zakcentje opgeleverd heeft. Vergeet daarbij niet dat zijn vrouw Hailey ook carrière heeft gemaakt en daardoor aardig haar spaarrekeningen weet te vullen. Geen wonder dat het vermogen van Justin Bieber en Hailey Bieber bizar hoog is.

vermogen van Justin Bieber en Hailey Bieber
Bron: Instagram @haileybieber

Hoe verdienen Justin en Hailey hun geld?

We weten natuurlijk allemaal hoe Justin Bieber zijn centen verdient, dus daar hoeven we weinig uitleg bij te geven. Uiteraard verdient hij mooie bedragen door middel van verkoop van zijn muziek en concerttickets. Daarnaast verdient hij ook een aardig zakcentje aan sponsordeals én eigen merchandise.

Mocht je Hailey Bieber nog niet zo goed kennen, vertellen we je graag ook wat meer over haar. Hailey Bieber is namelijk net als Justin bekend en sleept daardoor leuke klusjes binnen. Zo staat ze af en toe op de cover van tijdschriften als Vogue en sleept ook zij nu en dan een leuke sponsordeal binnen. Daarnaast is Hailey succesvol model en heeft ze al meerdere keren model gestaan voor grote merken én startte ze onlangs haar eigen skincarelijn.

Hét vermogen van Justin Bieber en Hailey Bieber

Dat beide een behoorlijke spaarrekening hebben, is dus geen verrassing. Maar we willen natuurlijk de cijfers weten! Helemaal zeker zullen we het nooit weten, want we kunnen nou eenmaal niet op de bankrekening van Justin en Hailey kijken. Toch zijn er genoeg instellingen die best goede schattingen zouden kunnen maken.

Het totale vermogen van deze twee wordt geschat op zo’n 268 miljoen euro. Hiervan zou Justin maar liefst 265 miljoen hebben verdiend dankzij zijn succesvolle muziekcarrière. De overige drie miljoen werd in het laatje gebracht door Hailey. Ook zeker geen verkeerde cijfers!

Lees ook: Dit product gebruikt Haley Bieber voor een natuurlijke glow