Alleskunner Wendy van Dijk is al jaren niet meer weg te denken van de Nederlandse buis. Toch is dit niet het enige wat dit bezige bijtje doet. Je kunt je voorstellen dat Wendy inmiddels een behoorlijk volle spaarrekening heeft. Wij praten je even helemaal bij over het vermogen van Wendy van Dijk.

Waar kun je Wendy van Dijk van kennen?

We kunnen eigenlijk beter zeggen: waar kun je Wendy van Dijk niet van kennen? Wendy van Dijk is namelijk één van de meest bekende Nederlanders en is een onwijs bezig bijtje met veel talenten. Hoewel veel mensen haar waarschijnlijk kennen van haar presentatieklussen in grote programma’s als The Voice of Holland, Dance Dance Dance en X-Factor, kan en doet ze veel meer dan dat.

Zo is ze ook een behoorlijk goede actrice en speelde ze rollen in bekende series als Moordvrouw en films als Alles is liefde. Ook startte ze in 2015 met het maken van haar eigen Glossy, vernoemd naar haar eigen voornaam: Wendy. 

Het salaris en vermogen van Wendy van Dijk

Dat je in de televisiewereld behoorlijk wat geld in het laatje kunt brengen, is natuurlijk geen groot nieuws. Eerder kwamen we er ook al achter wat Chantal Janzen op haar bankrekening heeft staan en ook dit is zeker niet mis. Je kunt je dus voorstellen dat zo’n lange lijst met klussen ook een aardig zakcentje oplevert voor Wendy van Dijk.

In 2019 maakte Wendy de overstap van RTL naar Talpa Networks. Dat was een behoorlijke verrassing en dus hot topic in verschillende talkshows. Eén van de veelbesproken onderwerpen was toen ook het salaris van Wendy van Dijk. Hoewel ze er zelf maar weinig over loslaat, is het dus wel een vaak besproken item waardoor er het één en ander duidelijk is geworden.


Johan Derksen heeft tijdens één van de Veronica Insights afleveringen gedeeld dat Wendy van Dijk 2,2 miljoen euro per jaar zou verdienen. Wilfred Genee en René van der Gijp dachten destijds daar anders over. Zij waren het er over eens dat het op een bedrag van 1,1 miljoen euro uitkomt. In ieder geval gaat het hier om behoorlijk hoge bedragen. Al met al wordt het huidige vermogen van Wendy van Dijk dan ook geschat op een behoorlijk bedrag van 4 miljoen euro.