Zangeres Maan de Steenwinkel brak door in het bekende programma The Voice of Holland. Sindsdien kan de Nederlandse muziekwereld niet meer zonder haar en blijft ze hit na hit scoren. Dat gaat natuurlijk gepaard met een leuk salaris, want voor niets gaat de zon op. Maan verdient namelijk een aardig zakcentje aan haar muzikale carrière. Dít is het bizar hoge vermogen van zangeres Maan.

Het succes van Maan

Maan de Steenwinkel, bekend als Maan, deed in 2016 mee aan het programma The Voice of Holland. Ze sloot zich aan bij Team Marco en dat bleek een goede keuze. Ze won het programma namelijk glansrijk en is sindsdien eigenlijk niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Zo scoorde ze meerdere hits alleen én samen met andere artiesten. Ook sloot ze zich aan bij de succesvolle band The Streamers én gaf ze eigen concerten op heel wat verschillende Nederlandse podia. In december van dit jaar voegt ze zelfs The Ziggo Dome toe aan dit rijtje.

Het vermogen van zangeres Maan

Al die hits en concerten leveren natuurlijk ook wat op. Dat betekent automatisch dat ze een aardig spaarpotje aan vermogen opbouwt. Maan heeft uiteraard haar eigen BV opgericht: Maan Productions BV. Hierdoor weten wij ongeveer wat zij in het laatje heeft gebracht met haar verschillende hits én concerten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)


Een aantal jaar geleden zou Maan een vermogen van maar liefst €214.215,- hebben gehad. Inmiddels zijn we al wat jaartjes verder en wordt haar vermogen geschat op zelfs meer dan €595.000,-. Dit zijn behoorlijke bedragen, maar het verbaast ons niets. Maan zit inmiddels alweer zes jaar in het vak dus ondanks haar leeftijd heeft ze genoeg tijd en ruimte gehad om dit vermogen op te bouwen. Juist doordat Maan nog maar 25 jaar jong is, zal ze de komende jaren flink doorsparen.

Lees ook: Oeh: is dit de nieuwe liefde van zangeres Maan?