Als jij verpleegster bent mag je nu hard in je handjes klappen, want er is zojuist een droombaan vrijgegeven in het zonovergoten Abu Dhabi. Voor 5000 euro per maand kun jij hier aan de slag. En dat is zeker niet verkeerd.

Sea and skyscrapers in Abu Dhabi

All-inclusive

Ziekenhuizen in de Verenigde Arabische Emiraten zijn dringend op zoek naar Nederlandse verpleegsters. De verpleegkundigen krijgen een gemeubileerd huis en een salaris dat kan oplopen tot wel 5000 euro per maand. In ons land krijg je deze baan vaak maar voor de helft. Je mag zelfs een keer per jaar op kosten van de zaak naar Nederland terugvliegen. Maar ook je ziektekostenverzekering wordt vergoed, het vervoer naar je werk wordt verzorgd en daarbij hoef je geen loonbelasting te betalen op aankopen.

Deze oproep is ontstaan sinds het land kampt met een groot tekort aan medisch personeel. En blijkbaar staan Nederlandse verpleegsters goed bekend. Het is nu de taak aan FlexMix Detachering om maar liefst tachtig verpleegkundigen te vinden voor een nieuwe intensive care afdeling in Abu Dhabi. Solliciteren maar.